![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
το φαγητό το τρως ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ!?!?!?!?!!?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάριε καλημέρα, εφέτος δυστυχώς έχω μόνο 6.000 χλμ! Σε αυτά που λες έχεις κάποιο δίκιο σε απόλυτες γραμμές αλλά επειδή έχω ένα γνωστό που δουλεύει courier έχει γράψει φέτος 30.000 δεν περιμένει βραβείο αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να έχει άποψη στην μοτοκίνηση πλέον της Κινέζικης πάπιας που δουλεύει στην εταιρεία! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και σε σένα Πέτρο, ο φίλος σου δεν πρέπει να περιμένει βραβείο αλλά Άγιο
για να είναι καλά με τόσους τουτουιστές γύρω του και κάτω του ένα κινεζάκι... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από την αγορά της (Πάσχα 2008), έως σήμερα 27.000 χλμ. και όλα τα έχω απολαύσει!!!!! Δυστυχώς δεν πρόλαβα περισσότερα γιατί έγραψα εν τω μεταξύ, αμέτρητα αεροπορικά και ναυτικά μίλια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια?τι κολυμμα ειναι αυτο με τα χιλιομετρα?
τι ειναι τα χιλιομετρα?παρασημα? σε λιγο θα δω καποιον να πειραζει το κοντερ,οχι για να μειωσει τα χιλιομετρα αλλα για να τα αυξησει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά ο καθένας χαίρεται όταν ταξειδεύει με την μοτό του και πιο πολύ αυτό θέλει να πει. Όπως όταν πιτσιρικάδες λέγαμε, πόσες φορές το "κάναμε" με την γκόμενα!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν αύριο βρω τα χρήματα και πάρω διαστημόπλοιο δεν θα με κάνει αυτόματα και διαστημάνθρωπο, ούτε θα έχω τις εμπειρίες, ούτε και τις γνώσεις ή τις εικόνες! Το ίδιο είναι και όταν κάποιος έχει μια μοτοσυκλέτα τούμπανο και κτήνος και τη ξεσκονίζει ή βγαίνει όπως λέμε και για τα τουτού σαν "οδηγός του Σαββατοκύριακου"! Συνήθως αυτοί είναι που έχουν παντού άποψη, είναι ισχυρή και βροντερή... Λέγοντας λοιπόν κάποια πράγματα, εικόνες, απόψεις... δεν είναι καλό να ξέρουμε αν τα διάβασε σε φόρα ή περιοδικά, ή είναι εικόνες και εμπειρίες δικές του? Ξεκαθάρισμα είναι, απόψεων... όσο θέλουν κάποιοι να πουν... Last edited by mariosich; 17-09-2009 at 15:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Προστίθενται κι αυτά πλέον...άκουσα!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |
Τι να λέμε ..... | soter3gm | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 22 | 01-05-2009 13:13 |