![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ιδέα...
![]() Σημείο: Κεντρικη Ελλάδα 5 - 7μερες απο Βορρά Δύση Νότο και Ανατολή,,, Ομάδες:....όσες και οι μέρες!!!!! διοργάνωση διαδρομών;;;;;;....απ την εκάστοτε ομάδα!!!δλδ. η πρώτη ομάδα θα βγάλει Την διαδρομή, μέρος κατασκήνωσης, βαθμό δυσκολίας,,,,,, Οι διανυκτερεύσεις θα γίνονται σε σκηνακι, λιτά δίχως πολλα πολλα... ο καθένας κουβαλάει τα άκρως απαραίτητα.... ....η γνωστοποίηση της νέας διαδρομής θα γίνεται το πρωι,,,, με την νέα ομάδα να παίρνει την σκυτάλη και να οδηγεί....προς το άγνωστο!!! ![]() ....δεν υπάρχει πρώτος, δεύτερος , τελευταίος!!!!! όλοι μαζι, τερματιζουν, κάνουν ....adventure!!!! απαραίτητη προϋπόθεση....τα ευκολονοητα ![]() για να το δουλέψουμε λιγάκι....ακούω προτάσεις!!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα.....τι ωρα ραντεβού;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...ψησε τους νοτιους & γω τους βόρειους....
οι κεντροοι θα ρθουν απο μόνοι τους........ μετα το Πάσχα!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα σου Βασίλη. 5-7 ημέρες σε χώμα, με σκηνές, κονσέρβες, παξιμάδια, άγνωστες διαδρομές, αλήτες μηχανόβιους για παρέα... ( ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε να αλλάξω μεριά γιατι άρπαξα από την μια χα χα χα
Στάλθηκε από το MT11i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι σας θέλω παλικάρια μου,.
,. Δεν θελεται και πολλά για να ψηθήτε εεεεε;;; Εχουμε χρόνο να το δουλέψουμε ,.,. Αν το πούμε για το Πάσχα που είναι και καλός καιρός για να γίνει ,. Τα λέμε και στο καφέ |
![]() |
|
|