![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Να προσθέσω ότι ο νόμος υπερκαλύπτει κάθε είδους καταστατικό οικοδομής, δεν χρειάζεται έγκριση από συνελεύσεις συμβούλια κλπ, αρκεί στα συμβόλαια των διαμερισμάτων να μην αναφέρεται ρητά δέσμευση για υποχρεωση απόσβεσης του συστήματος κεντρικής θέρμανσης της οικοδομής με χρήση πχ. 15 ετίας. Επίσης αν το διαμέρισμα έχει αλλάξει χέρια, και ο νέος ιδιοκτήτης δεν δεσμεύτηκε στην απόσβεση της κεντρικής θέρμανσης μπορεί κ ο ίδιος να απαλαχτεί. Είναι περίπλοκο κ ισχύουν διαφορετικά πράγματα κατά περίπτωση.
Η μέθοδος που μπορεί να κάνει κάποιος αν δεν έχει την δυνατότητα να πληρώσει την κοινόχρηστη θέρμανση, είναι να κόψει με μάρτυρα τις σωληνώσεις του καλοριφέρ που έρχονται από το λεβητοστάσιο στο διαμέρισμά του, να ενημερώσει τον διαχειριστή κ το γραφείο κοινοχρήστων ότι επέλεξε εναλλακτική θέρμανση, έπειτα κυρήσει στάση πληρωμών κ περιμένει.. ![]() Από κει κ πέρα αν έχει βάλει την υπογραφή του σε καταστατικό ή συμβόλαιο που τον δεσμέυει για την απόσβεση της κεντρικής θέρμανσης θα πρέπει να πληρώνει ένα πάγιο για κάποια χρόνια. Last edited by JohnGS1100; 03-12-2012 at 16:30. |
|
|
|||
|
|||
|
οποιος βρει αυτον τον νομο, ας τον δημοσιευσει, επειδη δικηγοροι που ρωτησα, εχουν αντιθετη αποψη, αλλα αφου ο φιλος το εχει κανει πραγματικοτητα...
τα επιχειρηματα του εχουν λογικη και πραγματι ,ο νεος νομος ακυρωνει τον προηγουμενο... |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω την εντύπωση,
όπως αναφέρεται παραπάνω, ότι η απαλλαγή των κοινοχρήστων δαπανών θερμάνσεως, προϋποθέτει την χρήση εναλλακτικής πηγής θερμάνσεως, σε σχέση με αυτήν που χρησιμοποιείτο το 2003, όταν ψηφίστηκε ο νόμος. Επειδή δηλ. τότε η βασική πηγή θερμάνσεως των πολυκατοικιών ήταν ο λέβητας πετρελαίου, και επειδή το κράτος ήθελε να προωθηθεί η χρήση του φυσικού αερίου, δικαίωνε όσους "έφευγαν" από το πετρέλαιο, έστω και μονομερώς, τοποθετώντας λέβητες φυσικού αερίου και τελικά τους απάλλασσε από την επιβάρυνση της κοινόχρηστης χρήσης πετρελαίου. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να ισχύσει σε κάποια άλλη περίπτωση ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το 30% απο ποιο ποσο? Αν τα διαμερισματα ειναι 10 πχ, ποσο θα ειναι το ποσοστο?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
υππαρχει ενα προγραμα που εχουν οι εταιριες που βγαζουν τα κοινοχρηστα .,. καποιος απο μια τετοια εταιρια θα σου το εξηγουσε καλυτερα
|
|
|
|||
|
|||
|
Όταν εχω ίντερνετ στο σπίτι θα σας γράψω ότι ξέρω και εγώ. Η λογική είναι ότι χωρίς την θετική ψήφο όλον των κατοίκων δεν φεύγει κανείς από το πάγιο που είναι περίπου 20%.
Αν αποφασίσουν με τα λεγόμενα σας να φύγουν τα μισά διαμερίσματα οι υπόλοιποι θα καίνε τον καυστηρα που είναι μελετημένος για όλα τα διαμερίσματα; θα είναι σαν να πέρνεις φορτηγό για να πας να πάρεις τσιγάρα από το περίπτερο. Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 |
![]() |
|
|