![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σεντ φρομ αι αι αι αι αι πουερτο ρικο |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
(δεν καταλαβαίνω αν έχει περιθώριο για να βιδωθεί στα πλαϊνά κάγκελα του ντεπόζιτου, αν καταφέρεις μια φωτογραφία να δω πως φαίνεται ακόμα καλύτερα) ευχαριστώ! |
|
|
|||
|
|||
|
Προχθες γυρισα φιλε μου και θα σου στειλω εντος της ημερας φωτο το σημειο που το εχω βαλει!
Σεντ φρομ αιφον |
|
|
|||
|
|||
|
Εδω τις εχω.οπως βλεπεις μπαινει ατο μεγαλο καγκελο απλα μπορει να σου αφησει ενα μικρο σημαδι στο πλαστικο απο πισω..που εμενα δεν με ενδιαφερει και πολυ.
![]() ![]() Σεντ φρομ αιφον |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι ακριβως αυτο που λεει ο σταυρος παραπανω. Seat post mount . 25 περιπου κοστιζει αν θυμαμαι καλα και δεν το περιλαμβανει η καμερα!
Σεντ φρομ αιφον |
|
|
|||
|
|||
|
Ποιο μοντέλο έχεις είσαι ευχαριστημένος με την μπαταρία
Με ενδιαφέρει η silver Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μπορείς να βοηθήσεις και εμάς που το σκεφτόμαστε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους οι 3 κάμερες και γιατί έχεις καταλήξει στην sivler ;;;; Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι πολυ ευχαριστημενος ιδιως απο την ληψη βιντεο κατα τη διαρκεια της ημερας . Τη silver εχω. Αν μου περισευε το εξτρα 100αρι οταν τη πηρα θα επαιρνα τη black ομως. Ιδιως λογω των διαφορων που εχω δει στη βραδυνη ληψη σε διαφορα βιντεο. Τωρα για τη μπαταρια σιγουρα δεν ειναι και τεραστιας χωρητικοτητας αλλα για τη χρηση που τη θελω εγω (1-2 ωρες max) κανει τη δουλεια της. Επισης το gopro app για ios συσκευες ειναι πολυ καλο.
Σεντ φρομ αιφον |
![]() |
|
|