![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Από δύο ανθρώπους που τα έχουν βάλει άκουσα ότι δεν είναι και πολύ ευχαριστημένοι, ο ένας μάλιστα είχε αγάπη με το 2 και έπινε νερό στη σκέψη του 3, αλλά κατα τα λεγόμενα του ήταν μεγάλη απογοήτευση... Αλλά το λάστιχο είναι σα τον γιατρό έμενα μπορεί να με σώσει και κάποιον αλλό να τον σκοτώσει
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τα ατομα που τα δοκημασαν τη μηχανες εχουν κε σε τι διαστασης τα εβαλα επισης το πιο συμαντικο τι οδηγημα κανου ? γρηγορο σμουθ τουρηνκ κλπ |
|
|
|||
|
|||
|
Θα ήθελα να τα δοκιμάσω μιας και είναι εντελώς καινούρια φιλοσοφία, αλλά μου φαίνονται άσχημα στο σχέδιο του πέλματος, ιδίως στα υπάρχοντα GS. Πολύ φουτουριστικό. Ίσως στο νέο GS που έρχονται standard (μαζί με τα Tourance Next), να ταιριάζουν περισσότερο, γιατί και η μηχανή είναι πιο "διαστημική".
Πάντως έχουμε αρκετά καινούρια ελαστικά στην κατηγορία που έφθασαν με την παρουσίαση του νέου GS. Anakee III Metzeler Tourance Next Conti Trail Attack 2 Σε συνδυασμό και με το Dunlop TR91(ΟΚ κυκλοφορεί εδώ και 2,5 χρόνια) κάνουν δύσκολη την επιλογή...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε "διαστημικές" μηχανές βάζουμε "φουτουριστικά" λάστιχα???? Δεν μπορεί .... κάπου το χάνω. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η μόνη μου μου ερώτηση σε αυτούς που τα έχουν ήδη βάλει και είχαν και τα anakee 2 είναι αν υστερούν στο χώμα και τη λάσπη απο τον προκάτοχό τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι επειδή ρώτησες και κάτι προσωπικό, αν και δεν ενδιαφέρει μάλλον κανέναν: Ναι. Το αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και σε ένα πέλμα ελαστικού με αφορά. Σε άλλη μηχανή φορούσα ένα ζευγάρι λάστιχα που ανυπομονούσα να τα αλλάξω, επειδή ασχήμαιναν την μηχανή. Βέβαια είναι ο τελευταίος παράγοντας επιλογής, σύμφωνα με την παρακάτω κατανομή, που ανταποκρίνεται στις δικές μου καθαρά προσωπικές προτεραιότητες: 50% επίδοση στεγνό 15% επίδοση στο βρεγμένο 15% ταχύτητα ζεστάματος 10% χώμα 7% αντοχή στον χρόνο 3% εμφάνιση |
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα τελικά το έβαλα και εγω .Πριν είχα το pilot road 3 .Εντυπωσεις σε καμία εβδομάδα όπου θα έχω ασφαλή συμπεράσματα .
|
|
|
|||
|
|||
|
Συμπληρώνω 1200 gs .
|
![]() |
|
|