![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σ' αυτές τις περιπτώσεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις ένα χαμόγελο μέχρι τ΄αυτιά και να πεις: "έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου!" Είναι η αφοπλιστικότερη απάντηση που κάνει τον άλλο έξαλλο και τα νεύρα του τσατάλια!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΤΥΧΑΙΟΣ.......... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλοί προβληματικοί εδώ μέσα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η νεότητα σε συνδιασμό με την αίσθηση της αυτοκίνησης είναι το πρόβλημα αυτού του παπιού, αλλά μήπως και μεις νέοι δεν κάναμε τα ίδια..? μερικοί ίσως και χειρότερα..., "ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"
Όσο για τη πίσω βαλίτσα έχει διαφορά, επηρεάζει αλλά στα όρια του 'κάτι τρέχει...' και σε καμία περίπτωση κίνδυνος... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
η διαφορά είναι στα ΛΙΓΑ χλμ. όχι στα πολλά - λίγα εννοώντας, ταχύτητα πεζού... εκεί το ανέβασμα του κέντρου βάρους (δεν μιλάμε για άδειο top case ε) κάνει διαφορά |
|
|||
|
|||
![]()
σημείωση: δεν έχω το μαμίσιο αλλά Krauser
επίσης είπα ότι ο τύπος ΔΕΝ ήταν νέος |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο Varadero που είχα κάποτε, από κάποια χιλιόμετρα και πάνω και με μία Givi Maxia μόνιμα πίσω, όντως άρχιζε να ελαφραίνει αισθητά το τιμόνι. Δεν ξέρω αν έφταιγε τόσο πολύ η μπαγκαζιέρα ή η αεροδυναμική της ίδιας της μηχανής. Στο GS πάντως που ούτως ή άλλως έχει αεροδυναμική...περίπτερου και με την ίδια ακριβώς μπαγκαζιέρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν ο τυπος στην επομενη στροφη ετρωγε χυμα να εβλεπα το πνευμα του.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |
η στάση του "ξυλουργού"." | Alext | Ανέκδοτα | 6 | 23-06-2009 20:06 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 29 Απριλίου | syan | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 01-05-2009 12:51 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 22 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 25-04-2009 15:19 |
Καφεδάκι στην "Αίγλη" στο Ζάππειο Τετάρτη 15 Απριλίου | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 18 | 17-04-2009 02:28 |