![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιχαλάκη αγόρι μου... μεγιές, μεγιές...!!!
Καλοτάξιδο το πανέμορφο θηρίο! Να είσαι γερός να την ταϊσεις χιλιόμετρα κι αυτή να σου προσφέρει τόνους χαράς και οδηγικής απόλαυσης! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλοριζικη φίλε.Όμορφα και ασφαλή χιλιόμετρα να έχεις πάντα
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας!!!
![]() ![]() ![]() Σας ευχομαι ολοι να ειστε ορθιοι αγρατζουνιστοι και γεροί!!! ![]() ![]() ![]() Μολις μπηκα σπιτι απο βολτιτσα χαλκιδικη που στο σωστο κομματι (εδω) εγινε στους εξης ρυθμους.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για πρωτη μερα πιστευω καλα ειναι... ![]() ![]() ![]() Περισσοτερα για τη μηχανη μολις μαζεψω τα μυαλα μου ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα την ασημόσουμε αύριο,.;,,
Καλούς δρόμους αδελφέ,.,, |
|
|
|||
|
|||
|
καλορίζικη!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και από εμένα και πάλι καλοτάξιδη,πάντα όρθια,και να σου δώσει και αυτή η μπέμπα ατελείωτες χαρές όσες και η προηγούμενη.
Billy,η πρώτη φωτογραφία έχει ήδη προωθηθεί προς την διεύθυνση του καταστήματος και ο επόμενος ανύπαντρος (ο Μιχάλης εκτός γιατί θα πέσει ξύλο),που θα παραλάβει μοτο καινούρια θα είναι σε jakouzi. (Λάμπρος ακούει).Και πάλι καλοτάξιδη Μιχάλη και ότι χρειαστείς είμαι εδώ.Πάντα όρθιος και με χαμόγελο... |
|
|
|||
|
|||
|
Καλορίζικη καλοτάξιδη να την χαρείς φίλε όσο γίνετε περισσότερο.
Πάντα όρθιος και αγρατζούνιστος. ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φτου φτου φτου!!!!!!!!!
Καλοταξιδη πιλοτεεεεεεεεεε!!!! Ελα με τις βαλιτσες την κυριακη να στ`ασημωσουμε!!!!!!!! Μπραβο ρε φιλε!!!
|
![]() |
|
|