![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() με το καλο να πατε και να περασετε super ..
τον ομορφο να τον προσεχετε γιατι εκει τα ομορφα αγορακια τα κανουν γιουσουφακια !! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό παιδιά.Όλα να πάνε κατ' ευχήν!
|
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστούμε ολους για τις θερμές ευχές σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη σε εσενα και στην παρεα ευχες για να πανε ολα καλα. Φανταζομαι πυρετωδης προετοιμασια χαρτια,μπαγκαζια...
Γιωργο [George K1]να μου προσεχεις τα παιδια εισαι σε διατεταγμενη υπηρεσια ![]() Τα λεμε στον καφε. |
|
|||
|
|||
![]() Η Τυνησία, φαντάζει στο δικό μας μυαλό, μακρινή, εξωτική & μυστήρια ! ![]() Εύχομαι από καρδιάς φίλοι μου, να ζήσετε και εσείς το "μύθο" σας... ![]() * Μιά εικόνα μόλις πέρασε από το μυαλό μου.. Ο Αλεκάρας, ντυμένος Λώρενς της Αραβίας, να ψήνει πίτες & κεμπαμπ στην άμμο!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Α. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μια διευκρινισει...... Σου περασε "μεσα" η διπλα..........
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα σας δουμε απο κοντα ουτως ή αλλως αντε με το καλο δωστου κλωτσο να γυρισει παραμυθι να αρχισει........ τα υπολοιπα κατ ιδιαν πρωτα ο θεος.
Last edited by Grs1; 01-04-2013 at 19:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ελπιζω ο GEORGE K1 να εχει κανει προβλεψη ...για κανενα μπετονι με < νερο που καιει >....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Καλα να περασετε ρε φιλαρακια ,θα ταξιδευουμε μαζι σας!!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|