![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το όνομα αυτής (της πόλης εννοάω)STEINKJER
![]() Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σας αφήσω για σήμερα(και έχουμε φτάσει μόλις στην 6 μέρα,έχω άλλες 17) ![]() Ξημερώνει(που λέει ο λόγος δλδ),αν και αντικειμενικά υπάρχει νύχτα απλά διαρκεί πολύ λιγότερο απ ότι στο γκιόβικ,γιατί πλησιάζω τον αρκτικό κύκλο.Ο αρκτικός κύκλος,είναι το σημείο στον πλανήτη μας όπου για μισό χρόνο,το καλοκαίρι,ο ήλιος δεν περνά ποτέ τον ορίζοντα!Εξ ου και το φαινόμενο του ήλιου του μεσονυκτίου,που πάω και γω όπως και τόσοι άλλοι να συναντήσουμε. Ημέρα Τρίτη 24 μαίου.Το πρόγραμμα μου λέει πρωινό ξεμούδιασμα ![]() Εξ άλλου μέσα στο camping ήταν μια εστία φοιτητική αντίστοιχη τ.ε.φ.α. και όλοι έτρεχαν ![]() ![]() Εξόρμηση να ανακαλύψω την πόλη που αποφάσισα να διανυκτερεύσω και να ξεκουραστώ με τον αέρα του τουρίστα πλέον. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ημέρα τετάρτη ημερολογιακά και 8 των διακοπών μου,ξυπνάω και για πρώτη φορά βλέπω να βρέχει!Που!Στη Νορβηγία!Να μην σας πω οτι χάρηκα κ όλας!Απο την ημέρα που ξεκίνησα δεν είδα καθόλου βροχή,αντιθέτως η θερμοκρασία ήταν περίπου στους 18 βαθμούς!Καλά θα τρελαθούμε λέω!Έτσι είναι η νορβηγία.Any way και ξεκινάω με προορισμό ξανά όπου γουστάρω.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Larissa-Berlin
![]() ironbut-man! ![]() |
|
|||
|
|||