![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Αγαπητε Γιωργο οταν εγραφα οτι θα τα καθαρισω εννουουσα επιφανειακα...φυσικα και γνωριζω οτι δεν αγγιζουμε αυτα που ειπες και τα γνωριζεις πολυ καλυτερα...Εγω κατεληξα στον κωδικο μεσα απο την ιστοσελιδα http://spark-plugs.co.uk/index.php/p.../DCPR8EIX/3852
Last edited by jarhead; 31-05-2013 at 00:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Thanx για την απάντηση,., anyway,., Αλλά ρε μαστόρια ,., Για τα GS θέλω να ακούσω τις απόψεις σας ,., κάθε πόσα χλμ ,.,. είναι το πρέπον ,.,οεο;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρωτάς και συ κάτι πράματα!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() παρακαλώ να κλειδώσει το θέμα,., ![]() μπαίνουμε σε απόρρητα ,., το μυστήριο των μπουζί ,.. και για πες φιλαράκι το μπουζόκλειδο Που το βρήκες,.,.
|
|
|
|||
|
|||
|
...μπουζοκλειδο εχεις μεσα στα μαμα εργαλεια σου κατω απ τη σελα της μπουμπούς!...
|
|
|
|||
|
|||
![]() Στα 8άρια ένα κατσαβίδι έχει μόνο ,., Γιάννη εσει στα πόσα χλμ τα αλλάζεις ,. Μιας και το φέρε η κουβέντα,.,
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
οΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΡΙΔΙΟΥ ΦΙΛΟς ...ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ 38000 ΧΛΜ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ..
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω στο πρωτο μοτερ, τα μαμα πρωτα τα αλλαξα στις 17 χιλιαδες και ηταν σε χρηση 2μιση χρονια ...τα δευτερα που εβαλα μετα και ηταν ιριδιου ειναι ακομα κολλημένα στους κυλίνδρους στο κολλημενο μοτερ που εχω στην αποθήκη ...γιναν ενα με τη κεφαλη ...χεχε! ...στις 32χιλ.
...σε αυτο το μπλοκ που εχω τωρα ... βαζω μαμα μπουζακια και τα αλλαζω αναλογος το ποτε θα αρχισω το μεγαλο σερβις ... σαν κανονα εχω στο περιπου 20χιλιαδες και καθε 2τερο χρονο! Και παλι μην φανταστεις ...απο εμφάνιση καλα ειναι και στο χρωμα και στην ακίδα ...ποτε δεν ενιωσα καποιαν αδυναμία στην εκκινηση η ατροφια στη κινηση και να το αποδώσω στα μπουζι , καταληγοντας σε αλλαγη . Ετσι απλα τα αλλαζω .... για να εχω το κεφαλι μου ήσυχο! απο μενα ...κράτα τον κανονα 2 χρονια στα μαμα μπουζι και 4 στα ιριδιου ...απο κει και περα η σωστη λειτουργια του εχει να κανει σε σχεση με πολλες παραμετρους! Ο καλυτερος κανονας ειναι ο οπτικος ελεγχος.... βγαζεις 2 λεπτα τα μπουζι σου και τσεκαρεις οπτικα το κεφαλι τους! φρεσκο μπουζακι ...σημαίνει οικονομια , αποδοση ,καλη καυση , λιγοτερη μολυνση...κτλ...
|
![]() |
|
|