![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα και απο εμένα φίλε,ευτυχώς γλιτώσατε απο τα χειρότερα και να λες παλι καλα που ο συνοδηγός δεν έπαθε τίποτα.Ολοι ξέρουμε σε τέτοιες περιπτώσεις ο συνεπιβάτης μπορει να πάθει μεγαλύτερη ζημιά απο τον οδηγο
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα ρε Μήτσο ...
![]() Βλέπω κ ξαναβλέπω τις φωτογραφίες σου κ δεν το πιστεύω ... ![]() Ας είναι το τελευταίο συμβάν που σε ταλαιπωρεί ...
|
|||
|
|||
![]()
Abo αλεξισφαιρος εισαι....
![]() Πραγματικα σοκαριστικες οι φωτο... ![]() Τα σιδερα φτιαχνονται και αλλαζουν,οι ανθρωποι, οχι.! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι καλά ευτυχώς! Πάντως σε οποιοδήποτε τροχαίο που εμπλεκόμαστε αν υπάρχει έστω και η παραμικρή υποψία για τραυματισμό πάντα το δηλώνουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαρακι αφού δεν επαθες εσυ τίποτα και πιο πολυ το κορίτσι σου, δες μόνο τη θετική πλευρά της υπόθεσης... Εύχομαι η επόμενη μοτο σου να παει απο γηρατειά και πολλα πολλα χλμ!! Καλο καλοκαιρι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δοξα τω θεω , ρε παιδια...
ευτυχως που δεν παθατε τιποτα |
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι καλά, και ποτέ ξανά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχως ολα καλα.Μου θυμησε δικη μου περιπτωση με το σκουτερακι.Με κολησε κατω απο το μπροστινο αυτοκινητο....
|
|
|||
|
|||
![]()
.....το λιγότερο κακό ( μη πω αιτία για αλλαγή
![]() |
|
|||
|
|||