![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτο το εχω εδω και 5 χρονια περιπου και βολευει αφανταστα και εντος πολης αλλα ακομα περισοτερο στο ταξιδακι, το συννηστω ανεπιφυλαχτα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() οντως κανουμε τεραστια λαθη εις βαρος του μυοσκελετικου μας!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιατρος;;;;;;
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Μετα απο πολλες ερωτησεις γιατι το προβλημα το ειχε και ενας φιλος...του ειπαν οτι αυτο ηταν απο τον αυχενα και του μουδιαζε ο καρπος... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντως όταν ήμουν 20 χρονών δεν είχα τέτοια προβλήματα...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
arkas αλλα και οι νεοτεροι (συμφωνω)
αλλα μετα την ελευση της μπεμπας αυτη εχω δυο αποροιες πως οταν ειμουν 22 ετων και εκανα μοτοκρος στον {μαραθωνα,στο (πανι στην αυλη του σπιτιου του τακη τωρα χαχαχα)} α)δεν ειχα προβλημα με το υψος της σελλας του CR και του Ηusky μετα και β) ο καρπος ηταν συνεχως σε κινηση απο 0 σε 60 μοιρες και δεν καταλαβαινα τιποτα υσ:η μαγνητικη δεν εδειξε τιποτα αλλα ο Χρηστος Καρ........ γνωστος φυσιοθεραπευτης μου εδωσε κατι ασκησεις με την magic ball και ξεκιναμε βεβαια αυτα που προτινει ο syan θα αγοραστουν παραυτα Να ειστε ολοι καλα Chris |
|
|
|||
|
|||
|
θυμάστε τη διαφήμιση (νομίζω για καταναλωτικά δάνεια ήταν) με τον αναβάτη που δεν μπορούσε να σηκώσει το πόδι για να καβαλήσει τη μηχανή και έβγαζε το κράνος και ήταν παππούς;
|
![]() |
|
|