![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Η επιλογή ήταν δική του ![]() ![]() έφυγα.... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() έχουμε φωτογραφίες τα τρία μας ![]() ![]() Η Δευτέρα είναι δύσκολη 'μέρα στη δουλειά και οι πόνοι στη μέση, ανυπόφοροι. Μου είναι αδύνατο να οδηγήσω μηχανή για τόσα χιλιόμετρα . . . μερικές φορές πηγαίνω μ' αυτή στη δουλειά και μετά χρειάζομαι πρακτικό για να συνέλθω. ![]() Γι' αυτό, αν και οι σαλάτες αποτελούν το κύριο μενού της διατροφής μου, πλέον, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. ![]() Καλά να περάσετε και φιλάκια στο ζευγαράκι μας. |
|
|||
|
|||
![]()
Ολα καλά αλλά βλέπω τον Κωστή πολύ προβληματισμένο με το GS !!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα απο όλους μας !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλησπερα φιλαρακια καλα να περνατε,ομορφα πραματα βλεπω και καλους φιλους..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλα τωρα που ειμαι στις διακοπες τωρα κανονιζεται χωρις εμενα......
αλλα χωρις και τον Νικο-Χ...... και τον μαλλια....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚαΛα να περάσετε καρντασια και να μας προσέχετε τον salatman
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για όσους δεν το παρατήρησαν... το καλαμάκι κοιτάζει απο τη μία και εγώ από την άλλη ![]() Αντε καλά.... Να σας πω την αλήθεια.... σκεφτόμουν μια δικαιολογία για να αλλαξω θέση με το Σταύρο. Μετά ήρθε αυτη η ροζ παρουσία δίπλα μου (βαλε φωτο μάστορα) και κάθησα στα ωά μου. Σταύρο.... σε καποια φάση νομιζα οτι με κοίταζες κάπως... Τώρα κατάλαβα οτι είσαι στρ8 Last edited by kosta12gs; 13-08-2013 at 00:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα καλές συναντήσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα: