![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Sent from my Hand using Fingers |
|
|||
|
|||
![]()
Δε το λέω για να το κάνει κάποιος ....απλα λέω πως θα μπορούσε το συγκεκριμένο adv να χρησιμοποιούσε την υπηρεσία και όχι να τον πήγαινε πατακι ο άλλος γιαυτον δε μιλάμε ?
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν δεν έχω καν, απλή, ασφάλεια? Πόσο μάλλον με α*******α? Πόσο μάλλον με οδική βοήθεια? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μοντέλο 2005 με τρία χρόνια δωρεάν mobile care, μετά το πέρας της προσφοράς πληρώνω 75 ευρώ την ετήσια ανανέωση.
Όσον αφορά το προκείμενο, μακάρι να ισχύει το πλέον αισιόδοξο σενάριο. Ο φίλος μας να εξυπηρετήθηκε από φίλο του ή από φιλότιμο μοτοσυκλετιστή για οποιοδήποτε λόγο που προφανώς αγνοούμε. Η επισήμανση πάντως του συμφορουμίτη αξιέπαινη και παραδειγματική. |
|
|||
|
|||
![]()
Να ενημερωσω οτι με τα στοιχεια αυτα δεν εχει δηλωθει κλοπη παρα μονο 08/08/13 εχει δηλωθει αντικατασταση πινακιδας με νεο αριθμο κυκλοφοριας βχν-176.επομενως το μηχανακι που ειδες παιζει λαμογια. Διοτι η πινακιδα αυτη εχει αλλαχθει ειτε λογω φθορας ειτε λογω απωλειας - κλοπης
Σεντ φρομ αιφον |
|
|||
|
|||
![]() Έχω την εντύπωση πως αν η πινακίδα έχει φθορά ή καταστροφή πχ να έχει κοπή στη μέση κτλ την αλλάζεις με επιστροφή της παλαιάς!!Άρα τα παλιά νούμερα είναι αδύνατο κυκλοφορούν!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συγνωμη δηλ. ειδες ζωντανη κλοπη μηχανης ?
Τον αριθμο του σκουτερ τον θυμασαι .? και εκεινη ακριβως την ωρα περναγα απο το σημειο να παω δουλεια για φαντασου να τους πιαναμε στα πρασα τι ειχε να γινει . Last edited by g.b.spyropoulos; 04-09-2013 at 17:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω υποψιαζομαι μετακινηση κλεμενης μηχανης με καθαρη πινακιδα, την οποια οταν αντιληφθηκε την απουσια της ο ιδιοκτητης ειχε γινει καθαρα η μετακινηση.
Η πινακιδα πηγε σε καποιο καδο και ο ιδιοκτητης με 30€ πηρε νεο νουμερο! Αν θελετε το τραβαμε και να παρουμε ενα τηλ τον ιδιοκτητη να δουμε αν ηταν ο ιδιος στο συμβαν η μονο η πινακιδα του |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το ιδιο αν μου την εκλεβαν. Απλα ειναι δηλωμενη ως " απωλεσθεισα", κλεμενη κλπ. Αρα μπορουν τα παλια νουμερα να κυκλοφορουν. |
![]() |
|
|