![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο παμε στο γιατρο με τις λαμπες παραμασχαλα ...δεν θα με τρελανουν εμενα... αλλιως τα μαμα και τελος πολυ ασχοληθηκα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειπα μια λαμπα ειναι ... τοσες αλλαζουμε καθε μερα...τη ειναι για τη μηχανη... αλλα με εχει βγαλει το λαδι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπική εκτίμηση μη τεκμηριωμένη:
Έχει να κάνει με την μπαταρία. ... Όσο παλαιότερη κ κουρασμένη μπαταρία τόσο εντονότερο το πρόβλημα Μικρές η μεγαλυτερες πτώσεις τάσης οδηγεί το σύστημα ελέγχου του ηλεκτρονικού κ ηλεκτρικού κυκλώματος να βγάζει εκτός ότι θεωρεί πρόβλημα. .. Η μεγάλη δέσμη που ελέγχετε με διακόπτη ποτέ δεν κόβει, τουλάχιστον στη δική μου που έχει ξένον κ στις δύο δέσμες. .. Αυτά. ... R1200GlamorusSpecial |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στα μεγάλα ταξίδια και στις πολλές στροφές του κινητήρα δε φαίνεται να το κάνει.... Ας βρεί κάποιος κάποια λύση γιατί ο φωτισμός του Xenon δε συγκρίνετε με το μαμά... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελος με τα φωτα... Εβαλα νορμαλ λαμπα και ελυσα το θεμα μου... δεν ξερω απο τη προερχεται. Αλλα τωρα ειμαι οκ.
Θα το ψαξω απο πεισμα και θα σας ενημερωσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To ιδιο σε καινουργιο στε μου εκανε το xenon στο ΚΤΜ που ειχα παλαιοτερα, αναγκαστηκα να αλλαξω τον διακοπτη για να εχω την δυνατοτητα να τα ανοιγοκλεινω.....αυτο με την μπαταρια παιζει γιατι στο αυτοκινητο ειναι 4 χρονια χωρις προβλημα!
Στο gs αποφασισα να βαλω μονο στην μεγαλη (το ιδιο γιατι το ειχα κρατησει) και ετσι ειμαι κομπλε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν τα xenon ειναι χαμηλης ποιοτητας (δε λεω Κινεζικα γιατι σχεδον ολα απο εκει ειναι), το θεμα υπαρχει και με καλη μπαταρια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άρα καταλήγουμε στο ότι μάλλον φταίει η ποιότητα του kit?
|
![]() |
|
|