![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η αντιπαθεια σου προς το προσωπο μου Χαρη σε οδηγει σε λαθος συμπερασματα........ 1) που ειδες ΕΓΩ να σε βαπτιζω ροζ.....? αν αισθανεσαι προσβεβλημενος με τον ορο ''ηλιθιος'' που απευθυνω ως θεωρημα του ΣΥΡΙΖΑ προς τους Ελληνες που απευθυνεται λυπαμαι αλλα μονος σου βαπτιζεσαι!!! σορρυ..... 2) α) πως τσουβαλιαζω καποιον ειδικα και μη οταν κι εγω ανηκω στην ιδια συνομωταξια αυτη των μοτοσυκλετιστων? β)Οταν βριζατε με τον χυδαιοτερο τροπο τον ΓΑΠ που εγω ψηφιζα και πιστευα ηταν καλα τοτε? 3) Η μοτοσυκλετιστικη μου ιστορια πιστοποιει τον ορο ''Μοτοσυκλετιστη'' που δικαιουμαι βαση αυτης. Καταλαβαινω οτι ενοχλει......αλλα μην το κανουμε και θεμα! 4) τα κμ, παλια και νεα, χαρακτηριζουν και νοιαζουν τους ''μοτοσυκλετιστες''.....τους γνησιους! 5) σε εθιξα σαν μοτοσυκλετιστη εσενα προσωπικα? Ποτε???? Ανηκεις στην κατηγορια του μονον οι εκδρομες με ενδιαφεουν και ολα τα αλαλ να πανε απο εκει που ηρθαν? Αν ναι ποιος ο λογος υπαρξης σου σε αυτο το θαμενο και μακρια απο τα υπολοιπα εγκοσμια νηματα? Εδω γραφουμε εμεις οι ανεκδιηγητοι με τα πολιτικα ενασχολουμενοι πολιτες τους οποιους δεν θελατε στην ''μοτοσυκλετιστικη'' παρεα σας. Τι δουλεια εχεις εσυ εδω? 6) ''Και εφτασες να πεις οτι σου την λεω λογω της Αριστερας? Ελεος....''ειδες που εχουμε τεραστιες αγεφυρωτες διαφορες? ΣΟΥ εγραψα πουθενα οτι ΣΤΗΝ λεω λογω αριστερας? Αφορμη πηρα απο το ποστ σου και την ειπα σε ολους οσους αντιτθονται στα πολιτικα θεματα....απευθυνομουνα κι απευθυνομαι σε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ κια σε κανεναν ειδικα. Εσυ γιατι το πηρες επι προσωπικου? Υπαρχει λογος? 7) το ''αλλα λογια να αγαπιομαστε'' σκεψου το και συνδυασε το με το γιατι διαβαζεις τον georgep, γιατι παρνεις επι προσωπικου τα οσα λεει και γιατι ενω μιλαει γενικα εσυ και αλλοι του τα προσωποποιειτε........ ψαχτο........αληθεαι σου λεω..... |
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο με το Χάρη έχω φιλικές σχέσεις. Η ερώτηση του δεν ήταν επιθετική και δεν την εξέλαβα ως τέτοια.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Η απορια και το ερωτημα ειναι ποσοι ''μοτοσυκλετιστες'' μπορουν να το κανουν αυτο........ειναι φανερο πως οχι πολλοι. Να θεωρησω οτι ειναι λιγοτερο μοτοσυκλετιστες απο αλλους? και που φαινεται ο μοτοσυκλετιστης? στην πολιτικη κουβεντα ¨η στον δρομο? Ειμαι σιγουρος οτι αν ημουν πεσμενος στον δρομο και το μπλουζακι μου εγραφε georgeP τα μελη που θα περνουσαν απο διπλα θα ανοιγαν το γκαζι στο στοπ του!!!!! Γιατι? διοτι ειμαι πολιτικα αντιθετος αρα...... Γιαννη, ευπειθως αναφερω οτι ουτε εγω εχω καμια ταση επιθετικοτητας προς τον Χαρη, γεγονοτα κι αποψεις παραθετω........ Παντως ενα πραγμα σιγουρευεται μεσα απο αυτην την συζητηση Γιαννη, το ''αι σιρ γαμις'' πολλοι το ευχαριστηθηκαν και επιπλεον το διασκεδασαν δεοντως με τον χαρακτηρισμο ''ευχης'' που του εδωσε ο γραψας το!! Θεωρησαν οτι με ισοπεδωσε......... ![]() Κι αντι να πουν εστω και τωρα οτι ''ναι δεν ηταν σωστο'' ¨η κατι παρομοιο συνεχιζουν να εγκαλουν ΕΜΕΝΑ για τα γραφομενα μου!!!!!!! Απιστευτο δεν ειναι? Και πες μου κι εσυ οτι ενοχλω εγω κι οχι οι πολιτικες μου αντιληψεις που δεν μπορουν να τις διαχειριστουν........... Απλως τα βρισκουν σκουρα και δενε χουν αντιλογο, κι ετσι τους ενοχλει ο λογος μου τον οποιο προσωποποιουν σαν μονη διεξοδο για να με κτυπησουν..........δεν πειραζει εδω ειμαι κι αντεχω. ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 24-11-2013 at 18:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το έχω πει ξανά και ξανά, κατά την άποψή μου το πρόβλημα εδώ μέσα είναι επί προσωπικού, άλλοτε άλλο. Οτι είσαι ικανός να προκαλέσεις πανικό με τον τρόπο που γράφεις δεν το συζητάμε, αρκεί κάποιος να θέλει να τσατιστεί, θα βρει χίλια πατήματα. Οτι διαφωνούμε είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Το πρόβλημα το δημιουργούν πάντα οι συγκυρίες Γιώργο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν καταλαβαινω, διωκομαι για το εγκλημα του πως εκφραζω στο χαρτι τα πιστευω μου? Θελεις γιαννη να παραθεσω τι μου εγραφαν το 2009-10 επι πολιτικου ενδιαφεροντος μου τοτε? Εδω ησουν και ξερεις......... Και καλα, επι προσωπικου ΟΚ......αλαλ αυτο το προσωπικο ζητημα που εχουν μαζι μου για που το τρεχουν? για να με ριξουν απο τον γκρεμο ήτοι να με διωξουν αναγκαζοντας με να φυγω απο μονος μου? Τρελλος παπας τους βαπτισε........... Τελικα Γιαννη μου αποδικνυεται επισης (μαζι με το αι σιρ.....) οτι το προβλημα δεν ειναι τα ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ πολιτκα θεματα αλλα ποιος γραφει σε αυτα και ΚΥΡΙΩΣ τι γραφει!!! Αν συμφωνουν με τα γραφομενα εχει καλως, αν οχι βρισκουν χιλια δυο πατηματα για να τσαμπουκαλευθουν.....δεν μπορουν να διαχειριστουν την αντιπαλη αποψη οπως κι αν ειναι αυτη γραμμενη!!!!!!!! ...τωρα τους ενοχλησε η γενικη αναφορα στους μοτοσυκλετιστες και θιχτηκαν ολοι.......πριν θιχτηκαν για την αναφορα σε ηλιθιους κατα τον ΣΥΡΙΖΑ.......αυριο θα θιχτουν γιατι εβαλα λαδια penzoil στο βαραντερο μου αντι για silkolene, αρκει που το ΄''λαθος'' εγινε απο τον georgep...... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορεις να ξερεις τι κουβαλαει ο καθενας στο μυαλο του Γιωργο...
Προσωπικα δεν ευχαριστηθηθηκα καθολου για το παραπανω που αναφερεις... Μην γενικευεις κ μιλας για ολους κ για ολα..., @ορθο, ετσι ακριβως! ![]() @ψαροξετρυπωτη... καθολου νευρα κ κακια... μονο πικρα... ![]() ... |
|
|||
|
|||
![]()
Α και κάτι ακόμα... είπαμε για 5 άντε 10... σαν πολλοί δεν μαζευτήκατε εδώ κάτω;;;
Last edited by yannis; 24-11-2013 at 19:17. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατί ρε δε θες κόσμο; Ωραία είναι! δε νιώθεις να ξυπνάει μέσα σου το κτήνος; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλίμονο... για κάτι τέτοια ζω!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα: