![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() γι αυτό σε χάσαμε και από την ''παρέα'';;; ![]() καλή προσαρμογή λοιπόν και σε σένα, χρόνια πολλά(το είχα ξεχάσει ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΣ
ΝΑ'ΧΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΙΛΙΟΚΑΛΑ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειμαι γαϊδουρα
![]() ![]() Skippy να χαιρεσαι το Μαρακι εστω κ ετεροχρονισμενα, χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες (οι γιορτες κρατανε 40 μερες εξαλλου) συγχωρηστε μου την απουσια, μολις "ξελασπωσω" θα επανελθω δριμυτερη!!! ![]() ![]() ![]() Καλα να'μαστε κ δεν χανομαστε αποδεδειγμενο...!!! Υ.Γ.Επισης χρωσταω μια συγνωμη στον Νικο ο οποιος ειχε την καλοσυνη να με παρει τηλεφωνο αλλα το κινητο μου τη συγκεκριμενη μερα μου ειχε κυρηξει απιστευτο πολεμο και εκανε οτι υπερβολη ηθελε με αποτελεσμα να απελπιστω κ να αλλαξω συσκευη για να βγαλω καποια ακρη... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηρέμησε Μαράκι από τα τρεχάματά σου κι' εμείς σε περιμένουμε...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά Κυριάκο (EOD K-9)!!! | Arkas | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 25 | 07-07-2009 23:27 |
Χρόνια Πολλά Σπύρο (S.T) ! | Black_Shadow | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 21 | 24-06-2009 00:39 |
Χρόνια Πολλά Νίκο | syan | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 20 | 27-04-2009 15:21 |
Ενδεκάχρονος σκότωσε έγκυο και το αγέννητο παιδί της στις ΗΠΑ | Arkas | Κόσμος | 7 | 09-03-2009 13:41 |
Γεία σας και Χρόνια Πολλά!!! | Elton | Καλώς ήλθατε | 22 | 06-01-2009 14:04 |