![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() περι ορεξεως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω παλι ελεγα να βαλω οταν πρωτοπηρα την κοριτσαρα,αλλα μολις την ακουσα στην κουκλα ενος φιλου ειπα....no ,δεν πιστευω (απποψη μου) οτι αξιζει τα 800 ευρα,,,με την εξατμιση της μαμας ειμαι απολυτα ευχαριστημενος....τωρα για μερικα κιλα ποιο κατω...δεν θα σκασω 800!!!αν ειναι μονο για τον ηχο.......για εμενα δεν αξιζει...για καποιους αλλους ομως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να κάνω μια ερώτηση στους έχοντες akrapovic?
Το μπουρί πίσω έχει γίνει μοβ? Ρωτώ επειδή την έχω δυο εβδομάδες και έχει αλλάξει όλο το μπουρί χρώμα ενώ άλλες δύο που έχω πετύχει είναι ακόμα ασημί. Λογικό είναι βέβαια να γίνει από την θερμοκρασία άλλα δεν έχω δει τις άλλες με τέτοιο χρώμα και αναρωτιέμαι αν είναι και το μπουρί τιτανίου τελικά η όχι. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα αξίζει τα λεφτά της,βάλτη................
|
|
|||
|
|||
![]()
κατα την γνωμη μου η akrapa τα σπαει!! την ειχα στο σπιτι πριν μου ερθει η μηχανη, η μαμα εξατμιση δεν πηρε ουτε μια φορα μπροστα. εκτος απο εμφανιση και βαρος ειναι και το sound το οποιο πιστευεω οτι ειναι πολυ διακριτικο και τελειο. η βασικη διαφορα της lazer akrapa και της αλλης ειναι οτι η lazer βγαινει μονο με εγκριση τυπου σε θορυβο κ καυσαερια (γι'αυτο γραφει κ πισω στο τελικο κατι e1 και κατι γραμματα) ενω αυτη με το αυτοκολητο εχεις επιλογη σε street legal εκδοση (οπως ειναι της bmw) κ σε μη!!!.εγω παντως φοραω την ανοιχτη.
|
|
|||
|
|||
![]() αν κανεις ταξιδια δικαβαλος.....ΜΗΝ διανοηθεις και την βαλεις
![]() ο πισω μετα απο 100 χλμ.,θα χρειαζεται 4 ντεπον και 3 παναντολ ![]() αν κινεισαι μεσα στην πολη,για καφε και πλακα....βαλτην με χιλια,εχει καταπληκτικο θορυβο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά ένα μέρος από την ουσία σε αυτή τη μηχανή είναι ο θόρυβος του κινητήρα και της εξάτμισης .Αν τον αλλοιώσεις δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να δώσεις τόσα χρήματα για αυτή τη μηχανή .Αν θέλεις θόρυβο διαφορετικό και δυνατό αγοράζεις sacs ή zoudap.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πέστα Κώστα....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τοσο μεγαλος εισαι;;;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αν προσθέσω και τη FLORETA , προσθέτω και χρόνια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πω, πω...που τη θυμήθηκες αυτή?!!!
Ηρωικές καταστάσεις! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Akrapovic τελικο η ολοσωμη?? | Didos81 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 30 | 22-08-2010 19:48 |
Akrapovic Racing Exhaust System BMW R 1200 GS ADVENTURE | mlock | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 26-08-2009 20:17 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 00:49 |
Ποιός είναι ο καλύτερος εραστής ;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 10 | 06-03-2009 15:06 |
Σε δημοπρασία έβαλε την "παρθενιά της" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Επικαιρότητα | 23 | 17-01-2009 09:41 |