![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
![]() να σας ζησει !!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Να σας ζησει .Παντα ευτυχισμενο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σας ζήσει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Να χαιρόσαστε την κουκλάρα σας
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σας ζήσει φίλε Δημήτρη!!!!!!!!
![]() ![]() τον καφέ δεν καταφέραμε να τον πιούμε τελικά, αλλά τον χρωστάς!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη, κι από μένα πολλές, πολλές ευχές για το παιδί, αλλά και για όλη την εξαιρετική οικογενειά σου. Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένοι να καμαρώσετε τα παιδιά σας, όπως επιθυμείτε!!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να σας ζήσει και πάντα ευτυχισμένο !!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας και ζητώ την κατανόηση σας για την αποχή μου όλο αυτό το διάστημα από τα αγαπημένο forum, αλλά δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου όπως την είχα παλιά, όμως θέλω να ξέρεται ότι είστε συνέχεια στο μυαλό μου όλοι οι φίλοι που γνώρισα από κοντά αλλά και τα παιδιά που πλαισιώνουν αυτόν τον χώρο . Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδίας και ευχόμαστε τα καλύτερα για όλους . Δημήτρης . Λέττα . Λάμπρος . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Να σας ζήσει το παιδάκι σας!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
![]() ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| O GAZI πατέρας !!!!!!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Καλώς ήλθατε | 38 | 15-05-2009 19:15 |
| Να πωλήσει την κόρη του ήθελε ο πατέρας της πρωταγωνίστριας του «Slumdog Millionaire» | wolferin | Διάφορα | 7 | 22-04-2009 01:14 |
| Πάλι τα Σκόπια στο "προσκήνιο" ;;;;; | Elina | Επικαιρότητα | 20 | 20-04-2009 22:10 |
| O Εβραίος πατέρας είναι ετοιμοθάνατος! | pepax66 | Ανέκδοτα | 12 | 06-04-2009 14:55 |