![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ με το 800 τι σειρά έχω ? Μήπως 8ΧΧ
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν έχεις αντικριστούς κύλινδρους είσαι αριθμός πτήσης για Ν.Υ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ας πούμε, εμείς είμαστε οι μικροί αδελφοί και εσείς... τα φτωχά ξαδέλφια!!!! Και που σας μιλάμε χάρι σας κάνουμε... λίγδηδες!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μου αρέσει που ότι στραβό γίνετε η λέγετε εμείς θα το γυρίσουμε στη πλάκα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:sm6:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ψώνια υπάρχουνε παντου.Είτε ΒΜW έχεις η HONDA η YAMAHA !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Πω πω γέλασα... Και σίγουρα ``έπεσε`` στο ακριβός αντίθετο, στον 36ωρο Άλεξ που κάνει 600 κλμ στην βόλτα.. Τελικά έτσι είναι, πολλοί με bmw έχουν την ...........ακριβή σειρά.. ![]() ![]() Υστ. πέρτε κανένα μηχανάκι της προκοπής και εσείς.. με τα ....παλιοbmw σας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστείτε επίσης να με ρώταγε και πόσα χιλιόμετρα έχω ε!
Η απάντησή του θα ήταν, καλά πέρασες τα 20000χιλ κι ακόμα δεν πήρες το πιο καινούριο μοντέλο? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στην Bmw έχουμε (είμαστε δλδ) περισσότερα...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και τοτε ειναι που αρχιζεις τα χαστουκια....
"ρε παλικαρι...συνελθε...." "τι βλακειες μου λες για σελες??" "μηπως και η σέλα σου εχει και τιποτα για να δονίσαι??? " BTW, παντως κατι τετοια παλικαρια και αποψη δεν κανουν καλο ...σε ολους τους αλλους που αγαπανε την μαρκα ..ή την μηχανη που αγορασανε....διοτι κατι τετοια παλικαρια που βλεπουν το μηχανακι σαν το ακριβο ρολοι ή κινητο ή κουστουμι που φορανε...και οι οποοι θα κλεισουν το μηχανακι στο γκαραζ με την πρωτη ψιχαλα....ψαχνουν να βρουν οι ασφαλιστικες και τα συνεργεια.. για να σε χρεωσουν περισσοτερο... επειδη το εχω ακουσει και αυτο...για αυτο και το λεω...συγνωμη αν spam-αρα λιγακι... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 19:34 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 13:03 |
Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 09:18 |
Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 02:20 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 22:50 |