![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και γω και γω,ισως μεσα(αναλογα την περιοδο)!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά "Η Σόφια" και όχι "Τα Σόφια".Μου θυμίζεται έναν έλληνα πολιτικό, που καλή του ώρα είναι εν ζωή έγραφε " Η Απονία" και εννοούσε την "Ιαπωνία"
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να τον φωνάξουμε να μας πεί τί είδε και τις εντυπώσεις του
![]() ![]() ![]() ![]() το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τον Γιωρήκα τι τον είχε ??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να εξηγουμαστε,το βορειο ακρωτηρι απεχει απο την κατοικια του παιδιου
4.700 χλμ.Το εκανε σε 5 μερες τελικα (λαθος δικο μου το 4 που ειπα) και εκανε περιπου 900 χλμ τη μερα. Δεν ξερω τι πηγε να κανει και τι πηγε να δει,αλλα πηγε. Οσοι απο μας δεν μπορουμε να το κανουμε δεν σημαινει οτι δεν μπορει και κανενας αλλος. Last edited by georgekostas; 01-10-2009 at 21:01. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αφου δεν μιλουσε κανεις για 5 μερες (τεσπα) αλλα για της 4 (εγω πρωτος) που ειπες αρχικα ... τοτε που κολλαει το τελευταιο σχολιο; Last edited by Bedouin; 02-10-2009 at 05:47. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι θα λεγατε για ενα λασπόλουτρο...?!?! | danaos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 38 | 17-09-2009 08:34 |
Πληροφοριες για ταξιδι στην Ευρωπη | georgekostas | Info ταξιδιών εξωτερικού | 9 | 03-09-2009 12:50 |
ενα κουιζ για να σας δω | Alext | Διάφορα | 23 | 07-07-2009 15:07 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 18:59 |