![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να ξεκινησουν οι διαδικασιες πωλησης της μηχανης! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο στην τελική μπορεί να ζητάνε ότι θέλουν.Όταν όμως εγώ ,εσύ και ο καθένας που επιλέγει να τιμήσει αυτην την εταιρεία με την αγορά ενός οποιοδήποτε μοντέλου της ,απαιτώ να προσέχει και να στηρίζει τους πελάτες της στα δύσκολα.Το μετά την αγορά είναι το πιο ουσιώδες.
|
|
|
|||
|
|||
|
οσο τα λεμε μεταξυ μας,στ ######@ τους,αν στειλουμε μια επιστολη στη μαμα ελλαδας και γερμανιας με τα παραπονα μας υπογεγραμμενη απο 500 και 1000 ατομα,να σου πω εγω πως θα τη λαβουν σοβαρα υποψη!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ίσως αν προλάβω να ρθω το απόγευμα στον καφέ να τα πουμέ από κοντά. |
|
|
|||
|
|||
|
Παντελή, βάστα γερά!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
21/10/2009 και Ακόμη περιμένω παιδιά .....
|
|
|
|||
|
|||
|
...ενώ ότι δεν είναι στην εγγύηση...έρχεται σφαίρα..μονάδα ΑΒS που κόστιζε 1.820 γιούργια ήρθε σε μια εβδομάδα..
|
|
|
|||
|
|||
|
...κ από την Γερμανία παρακαλώ...τι να σχολιάσεις μετά...όταν τα πέρνουν είναι γοργοπόδαροι...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ετσι ντε, ετσι ντε!!!!!!!! Κανετε ολοι τις παραγγελιες σας απο site του εξωτερικου (Γερμανικα- Αγγλικα μαγαζια ειναι αξιοπιστα, πολυ φθηνα, και ΤΑΧΥΤΑΤΑ) και ξεφυγετε απο το ντοπιο νταβατζιλικι, το λεω οπου σταθω και οπου βρεθω!!!!!! Και ανεφερω και εγω ενα απο τα πολλα παραδειγματα που μπορω να πω: Αγορα απο Αγγλια ενα οργανο που ρυθμιζεις τις ντιζες του γκαζιου 54 ευρω και 1 ευρω εξοδα αποστολης. Στην Ελλαδα απο την εδω αντιπροσωπια του εν λογο οργανου, 120 ευρω και αν ηθελα να μου το στειλουν σπιτι (στην Πειραιως ειναι το μαγαζι και εγω μενω Μοσχατο, 6 χλμ απο το μαγαζι δηλαδη...) αλλα 7 ευρω ..... !!!Το συμπερασμα........ Να πανε να γαμ............!!!!!!!!!!!!! Βρε ουστ, βρε ουστ... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα τελευταια 10 χρόνια δεν αγοραζω για τα Χοντα μου τιποτε απο την ελλαδα, ολα απο το εξωτερικό!!! Τα γνησια θερμαινομενα γκριπ που εβαλα πριν 20 μηνες ο εδω αντιπροσωπος τα ειχε 430ε!!!!!!!!! και την μπριζα 70-80 δεν θυμαμαι ακριβως!!! Ηθελε και ενα μηνα παραδοση και προκαταβολη το 50%!!! Βρε ουστ, τα εφερα σε 7 ημέρες απο το τελευταιο κλικ στο πληκτρολογιο απο Αγγλια γνησια (απο Χοντα Αγγλιας) με........260 και τα δυόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! Βρε ουστ!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
![]() |
|
|