![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο ρε κωστη,ωραια βολτιτσα!
|
|
|
||||
|
||||
|
Μπράβο κ πάλι Κώστα ....
Ωραία βόλτα και ωραία παρουσίαση .... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Κώστα φαίνεται οτι το χάρηκες...., αλλά φτιάξτε και κανα δρόμο εκεί στο νησί...όλο κατσάβραχο είναι!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολύ όμορφα! Πλήρης αξιοποίηση του F800! Γι αυτά είναι!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο Κώστα, πολύ όμορφες εικόνες, καποτε θα με ξεναγήσεις στο νησί, σου εχω πει ότι εχω ρίζες εκει ...........αλλα δεν έχω πάει τα τελευταία ...34 χρόνια
|
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα τώρα μάλιστα το 800 στο στοιχείο του ,
το νησί φοβερό, καταπληκτικό, φοβερές φωτογραφίες, μπράβο..................
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο Κωστα,ωραια βολτα,πολυ ομορφες φωτο....αντα και στην επομενη!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ζωγράφιζε αγόρι μουουουου!. Ξένε 41,5 ο πυρετός
|
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε και με τα χωμάτινα να ταξιδέψεις δίπλα στα άλογα του Αίνου!!!!!! ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Μην ακούς τον Στράτο. Αν θέλαμε να πάμε αλλιώς, θα παίρναμε ταξί!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
μπράβο Κώστα , και εις άλλα με υγεία !
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Έβρεχε επίτηδες τους περαστικούς με το αυτοκίνητο της | skippybi | Κόσμος | 2 | 15-10-2009 19:39 |
| «Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 19:19 |
| Ο Chris Pfeiffer με το δικο του τροπο επισκεφτηκε τα κεντρικα της BMW ... !!! | soter3gm | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 14 | 05-10-2009 10:34 |
| Κάντε το 2009 χρονιά της μεγαλύτερής σας περιπέτειας με μοτοσικλέτα | wet & dirty | Ταξίδια στο εξωτερικό | 40 | 23-05-2009 20:28 |
| Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |