GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-11-2009, 23:40
cm246 Ο/Η cm246 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: London
Μoto: R1150GS 2001 R80/7 1979
Προεπιλογή Απάντηση: Long Way Down

Αν δείτε το Long way aroung το λέει ξεκάθαρα ότι η KTM δεν δέχτηκε να τους παραχωρήσει mηχανες γιατί θεώρησαν ότι ο Charlie και ο Ewan δεν θα τα κατάφερναν.
Το παρακατω video είναι απόσπασμα από την προβολή του LWR στο BBC. Επίσης έxει σχολιαστεί και σε πολλά αλλα forum το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον κανένα δημοσίευμα από KTM το οποιο να διαψεύδει το συγκεκριμένο περιστατικό.
Ούτε βαμμένος BMWedakias είμαι ούτε έχω κάτι εναντίον των KTM απλά σχολίασα κάτι το οποιο εμενα μου έκανε εντύπωση.
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2009, 02:03
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από cm246 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν δείτε το Long way aroung το λέει ξεκάθαρα ότι η KTM δεν δέχτηκε να τους παραχωρήσει mηχανες γιατί θεώρησαν ότι ο Charlie και ο Ewan δεν θα τα κατάφερναν

Το παρακατω video http://www.youtube.com/watch?v=eX5O-ZlWe9g είναι απόσπασμα από την προβολή του LWR στο BBC. Επίσης έxει σχολιαστεί και σε πολλά αλλα forum το συγκεκριμένο θέμα. Από την άλλη δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον κανένα δημοσίευμα από KTM το οποιο να διαψεύδει το συγκεκριμένο περιστατικό.
Ούτε βαμμένος BMWedakias είμαι ούτε έχω κάτι εναντίον των KTM απλά σχολίασα κάτι το οποιο εμενα μου έκανε εντύπωση.
πάντως εγω δεν νομίζω να τους έκοψαν επιδη δεν θα τα καταφερναν νομίζω οτι ο πραγματικός λόγος ηταν άλλος..ισως λόγο κόστους.μπορει και λόγο υπογραφης με άλλους οδηγούς!!!!
φιλε μου ουτε εγω ειμαι κανενας κολλημενος με την εταιρία που οδηγω πριν απο 1,5 μηνα ημουν κάτοχος 1200 adve και τωρα ktm και αυριο μπορει yamaha,honda κτλ.o λόγος που ρώτησα ειναι καθαρα απο περιέργεια γιατι ηταν κατι που δεν γνώριζα.και φυσικα καλα εκανες και το σχολίασες , δεν θα μαθέναμε τι έγινε.

πάντος ειναι και μαμω της εμπειρίες ειδικα αν στα πληρώνουν αλλοι!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2009, 11:02
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Παιδια εγω πιστευω οτι επειδη η ΚΤΜ δινει μηχανες στο Dakar και σχεδον ολες ειναι στις πρωτες θεσεις, δεν νομιζω οτι ειχε και τοσο μεγαλη αναγκη αυτη την προβολη μεσω του LWR.

Ετσι δεν το πολυ κυνηγησε και δεν πολυ νοιαστηκε γι αυτο το επιχειρημα.

Το αν βγηκε κερδισμενη ή οχι ειναι αλλο θεμα. Το σιγουρο ειναι οτι βγηκε κερδισμενη η BMW γιατι τωρα τρεχουμε ολοι ν αγορασουμε BMW και προσπαθουμε ολοι να γυρισουμε τον κοσμο μ αυτην.
Αν δειτε στο youtube, ολοι πανε Μαροκο, Τυνησια και σε αλλα μερη και εχουν και μια βιντεοκαμερα στο κρανος τους.

Αυτη ειναι η αποψη μου.
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2009, 11:09
cm246 Ο/Η cm246 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: London
Μoto: R1150GS 2001 R80/7 1979

Σίγουρα ποτε δεν μπορείς να ξέρεις τι συμφέροντα κρύβονται και τις κρυφές πολιτικές των εταιριών. Πράγματι είναι μια εμπειρία ζωής και το ότι είναι όλα πληρωμένα το κάνει ακόμα ποιο "θελιτο". Από την άλλη όμως και η ελλάδα έχει τόσα πολλά και πραγματικά πολύ όμορφα μέρη a οποια ακόμα περιμένουν να εξερευνηθούν. ..... μήπως να κανονίζαμε eνα Greek way round!!!!
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2009, 13:17
wet & dirty Ο/Η wet & dirty βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: athens
Μoto: R1200GS ADVENTURE & UNIVEGA ALPINA HT-550

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από cm246 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σίγουρα ποτε δεν μπορείς να ξέρεις τι συμφέροντα κρύβονται και τις κρυφές πολιτικές των εταιριών. Πράγματι είναι μια εμπειρία ζωής και το ότι είναι όλα πληρωμένα το κάνει ακόμα ποιο "θελιτο". Από την άλλη όμως και η ελλάδα έχει τόσα πολλά και πραγματικά πολύ όμορφα μέρη a οποια ακόμα περιμένουν να εξερευνηθούν. ..... μήπως να κανονίζαμε eνα Greek way round!!!!
τα εχουμε κανει ολο γυρο γυρο ειμαστε..

πλακα πλακα η Ελλάδα εχει απίστευτα μεροι με ολα τα τερεν εγω μεσα ειμαι
Reply With Quote
Παλιό 05-11-2009, 13:53
kostas-patra Ο/Η kostas-patra βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: α

διαβάζοντας κάποιος το lwd θα πετύχει σε κάποιο σημείο την αναφορά στον άνθρωπο που τους ενέπνευσε στο όλο εγχείρημα

η καλή μου επέμενε να το πάρουμε, εγώ είχα ήδη ξενερώσει άπό το βιβλίο που ούτε να το χαρακτηρίσω δεν μπορούσα-ίσως από τα λίγα κουραστικά και ανέμπνευστα βιβλία που έχουν πέσει στα χέρια μου-πάντα μιλώ για το long way down

ο άρχοντας ήταν ο ted simon και το βιβλίο λέγεται jupiter's travel και έχει τα πάντα, από οργάνωση, γκόμενες, πτώσεις, οδήγηση, ιστορίες ανθρώπων, δίχως ιντερνέτια και δορυφορικά τηλέφωνα, όχι με 20 άτομα κουστωδία και όχι τουριστικό, αλλά ταξιδιωτικό μοτοσυκλετισμό, με έμφαση στην περιπλάνηση και σίγουρα όχι διαρκή πόζα στο φακό, προσπαθώνταςνα κάνεις πράμγατα που θα γεμίσουν γρήγορα τηλεοπτικό χρόνο και σελίδες Best seller

να πώ την αλήθεια μου, δεν ήταν κάν ταξίδι, περισσότερο αποστολή ήταν, γιατί παντού υπερίπτατω ένα ρολόι, μια διαφήμιση και ακολουθούσαν οι αφανείς ήρωες, το συνεργείο με τα τζίπ, που μπορέι και να έκαναν καλύτερο ταξίδι

και κάτι ακόμα, ο ted εκανε το ταξίδι του με τη μοτοσυκλέτα του, οι άλλοι στο down πήραν καινούριες, γιατί όπως φαίνεται οι παλιές δεν χαλούσαν ή αν χαλούσαν φτιάχνονταν με απλές γνώσεις μηχανολογίας και όχι αυτές του απόλλων 11, ακόμα και σε παραγκουπόλεις του κερατά, σε ανύπαρκτες πόλεις του τουριστικού χάρτη

μάλλον είμαι άδικος απέναντί τους, αλλά δεν νομίζω οτι θα επηρεάσει τις μεταξύ μας σχέσεις!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης