![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όπως λέει και ο Georgekostas να τιμωρηθούν οι ένοχοι, όχι να καεί η πόλη. Άρα έσπασες, να πας μέσα, (έχω κάτσει μέσα 12 ώρες και έχω σαλτάρει, πίστεψε με), και όχι να δεις τα ραδίκια ανάποδα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
βρε αντικιονωνικε τυπε η αστυνομια επιβαλλει την ταξη οχι οι απλοι πολιτες!αυτο γινεται σε ολο τον κοσμο!ειναι δυνατον να θεωρεις ιδιο πραγμα να οπλοφορουν οι αστυνομικοι με το να οπλοφορουν οι πολιτες? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οποτε δε θελει και πολυ να σκοτωθει καποιος!και λεω λοιπον οτι αν παω να σκοτωσω καποιον ειτε αστυνομικος ειναι αυτος ειτε αστροναυτης θα εχω επιγνωση οτι μπορει να την πατησω εγω!μαχες ειναι φιλε αυτα,οχι σκακι! |
|
|||
|
|||
![]()
Κυριοι...ξερετε τι ειναι να μην εχει δουλεια αυτον τον καιρο,για τους
λογους που ολοι μας ξερουμε,και να σου σπανε και το μαγαζι χωρις καμμια αποζημιωση απο πουθενα;;; Εσπασες;;; Εκαψες;;; Στο φρεσκο ολοι..............!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() μισος για ολους και για ολα!και μιλαμε για 13,14,15 ετων τσογλανια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν μου αρέσει να τα βάζω στην ζυγαριά, αλλά αυτό που με πειράζει και εδώ είμαι απόλυτος, είναι ότι απολογούμενοι (στα ΜΜΕ τουλάχιστον) είναι οι αμυνόμενοι. Πολλοί γρήγορα ξεχάσαμε ότι την Παρασκευή 2 πιτσιράκαδες αστυνομικοί έπεσαν θύματα επίθεσης στα Εξάρχεια, ό ένας έχασε ένα δάκτυλο του χεριού του από κτύπημα με σφυρί, και τον άλλο τον χτυπούσαν ακόμα και όταν είχε χάσει τις αισθήσεις του. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το σημαντικοτερο για εμενα ειναι ποιος εδωσε το δικαιομα σε αυτα τα τσογλανια να σπανε ξενες περιουσίες!!!! να σε ρωτησω και κατι???πες οτι εισαι στο κεντρο της αθηνας με την μηχανη σου και σκανε 10 καρπαζοεισπρακτορες (κουκουλοφοροι)σε ριχνουν κατω και σε πατανε στο κεφαλι...τι θα κανεις??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
![]() |
|
|