![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξης ALEX1150. O άνθρωπος που εγγυάται την ποιότητα στην παρέα και.. στο πιάτο μας, ντυμένος στα κόκκινα με πράσινο φόντο τον Πάνο aeriko και τον Γιώργο "Ξάδερφο της Μ"
![]() Αντε και στην επόμενη εκδρομή μαζί. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βοηθήστε με κάποιος γιατί δεν έχω πάρει τα χάπια για το μνημονικό απόψε....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το αερικο και η Μαργαρίτα με φόντο το εργαλείο του Ξάδερφου R75 (?) που ακόμη βάζει τα γυαλιά σε διάφορα σύγχρονα πρα-πρα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Γιώργος ο Ξάδερφος ενώ αναλύει στο κοινό τα πλεονεκτήματα του R 75. Εμείς τάχαμε φτύσει στο τέλος αλλά εκείνος με τη Μαργαρίτα επέστρεψαν μέσω.. Θήβας!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και τελειώνω τις δικές μου φωτογραφίες με μια ομαδική, ολίγον χύμα αλλά γι αυτό όμορφη.
Μην ασχοληθώ με τους κυρίους, γνωστοί και ακατανόμαστοι όλοι τους. Μόνο οι κυρίες λοιπόν:
ΥΓ: Ελπίζω να μην έκανα κανένα λάθος στα ονόματα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έγραψες πάλι γιατρέ με τις φωτογραφίες..
Εύγε.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με το καλό να συνταξιδεψουμε και πάλι λοιπόν... |
|
|||
|
|||
![]()
Τελείωσε ο Νότης, συνεχίζω εγώ ... (όπως έχει πει και ο φίλος Siraxanz-Χάρης τύφλα να ΄χει ο ΣΥ.ΜΟ.ΦΕ )
![]() Λήψη μέσα από το αυτοκίνητο. ![]() Βλέπω τα φώτα από μακριά, Στήνομαι και εγώ ως άλλος BlackShadow και αρχίζω να τραβάω και μόλις φτάνουν κοντά καταλαβαίνω ότι είναι οι Varaderistes. ![]() Και επιτέλους έρχονται οι δικοί μας. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Νικόλας & Γιώργος, δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αλλά σε όλες τις εκδρομές παίζουν το ρόλο της σκούπας , λίγο ύποπτο δεν είναι; ![]() ![]() ![]() Από τις λίγες φορές που πέτυχα τον Γιώργο καθιστό.. ![]() ![]() Ο Μιχάλης προπονείτε για μπαμπάς... ![]() ![]() Τα δύο ομορφόπαιδα του φόρουμ... ![]() ![]() Και τελειώνω με μία φωτό από το μέλλον του φόρουμ ![]() Last edited by frits; 21-06-2010 at 23:37. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by frits; 21-06-2010 at 23:41. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 18:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |