![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παρασκευή 05:30, άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου! Παρά τις αντιρρήσεις μας, λόγω του πολύ πρωινού της ώρας, τα φιλαράκια καταφθάνουν να μας υποδεχθούν! Πρώτη στάση μας, πού αλλού, παρά στα "Λιοντάρια" για εσπρεσσάκι και μπουγάτσα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελικά, το φιλόξενο Ηράκλειο, είναι μια πόλη που δεν κοιμάται ποτέ !!! .
|
|
|||
|
|||
![]() Τι μου θύμισες τώρα με τις φωτογραφίες . ![]() ![]() Πόσα ξημερώματα έχω κάνει και εγώ στα Λιοντάρια με μπουγατσούλα και καφεδάκι . Πάντα τέτοια φιλαράκια . ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
[IMG] ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Γρήγορη τακτοποίηση στα δωμάτια και δεύτερο καφεδάκι για μερικούς ... Το πρόγραμμα της διαμονής, κανονισμένο από τον lord Eftihis με extra happening, την δωρεάν επίσκεψη των ανδρών, στο spa του υπερπολυτελούς Candia Maris !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To τί γέλιο έπεσε, δεν περιγράφεται !!! Ιδιαιτέρως όταν, μετά τη σάουνα των 50 βαθμών, μπήκαμε στο ψυγείο των - 10 !!! Και μετά, πάλι στη σάουνα με τα καφτά κάρβουνα ! Τα είδαμε όλα λέμεεεεε !!! ![]() .
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε λίγο υπομονή,
θα έρθει και σένα η ώρα σου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφιες!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Αντε Δημητρό, για δώσε κι' άλλες ...!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 07:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 12:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 21:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 19:40 |