![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μπραβο ρε παιδια!
Δυστυχως δεν μπορεσα να δωσω ουτε αιμα ουτε δειγμα για αιμοπεταλια λογο φαρμακευτικης αγωγης.. αλλα και μονο που πηγα μεχρι εκει, και μονο που ειδα και γνωρισα τον Κων/νο με τις καταγαλανες ματαρες του και τους γονεις του, αξιζει να ξαναπαω οσες φορες χρειαστει μεχρι να μου παρουν..... Μακαρι ο μικρος Κωστακης να ειναι η αφορμη να κουνηθουμε επιτελους απ τον καναπε μας για κατι που πραγματικα μπορουμε να κανουμε την διαφορα και να αλλαξουμε το τοπιο... Μακαρι να αγγιξει ολο τον κοσμο που διαβαζει αυτο το νημα... ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ απεναντιας ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ! |
|
|||
|
|||
![]()
Υγρά Μάτια... Λύπης ?! Χαράς ?! ΜΗ με ρωτήσεται!
Μ'αυτα τα ματια εφυγα και ελπιζω να ΜΗΝ στεγνωσουνε ΠΟΤΕ! That's Life που λεμε και στο χωριο μου εξω απ'τη Λαρσα... Να'μαστε καλα Ν'αντέχουμε! Ραντεβου ...next mounth! ΤΑ ΛΕΜΕ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() η παρεα μας.....γεμισε την αιμοδοσια σημερα
με τον καινουργιο χρονο θα πρεπει να εντεινουμε τις προσπαθειες μας,γιατι οι αναγκες μεγαλωνουν και δυστυχως ειναι πολλα τα πιτσιρικια που χρειαζονται βοηθεια.... ![]() καλες γιορτες στον κωνσταντινο και την οικογενεια του,καλα κουραγια και ολα θα πανε καλα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε, και όσοι ήσασταν εκεί σήμερα το πρωί είδατε τους Ολυμπιονίκες με την ευεργέτιδα του ιδρύματος...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα βίντεο είναι από τον Απόστολο(XCHALLENGE)
|
|
|||
|
|||
![]() ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΟΥ
ΝΑ ΕΧΕΤΕ Ο Λ Ο Ι ΥΓΕΙΑ |
|
|||
|
|||
![]()
Η συγκίνησή μου, από αυτή την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουν οι συμφορουμίτες μου είναι μεγάλη! Η ανθρωπιά στον ύψιστο βαθμό! Ο άνθρωπος σε όλο του το μεγαλείο!
Ξέρω ότι το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο! Να έχετε όλοι υγεία παιδιά, και οι οικογένειές σας! Μακάρι να άδειαζαν όλα τα νοσοκομεία! Δυστυχώς αυτοί οι μικροί άγγελοι στο Ελπίς, από μικροί δίνουν τιτάνιο αγώνα γιά να κρατηθούν στην ζωή! ![]() Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε! Jefe Υ.Γ. Η παραπάνω φωτό είναι από τον Απόστολο(XCHALLENGE). |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο αυτό!!!
Μακάρι να άδειαζαν τα όλα τα νοσοκομεία!!!! Περαστικά εύχομαι πρώτα απ' όλα! Καλές γιορτές και δύναμη! |
|
|||
|
|||
![]() Τα μέλη του gsforum έλαμψαν με την παρουσία τους. Η αιμοπεταλιοδοσία που προηγήθηκε ήταν το ανώτατο ανθρώπινο αγαθό για αυτά τα πλάσματα που τίποτε δεν χρωστάνε. Τους χρωστάμε μάλλον το μέλλον τους. Ηταν μια συγκινητική ΓΙΟΡΤΗ για την ΝΙΚΗ, την μία και μοναδική νίκη : TH ΖΩΗ
Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Ολο και περισσότεροι φίλοι και γνωστοί για αιμοδοσία. Ειναι ένα φθηνό δώρο με ανεκτίμητη αξία. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |