![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
170 ευρώ η 35άρα 180 ευρώ η 42άρα 20+20=40 για τα κιτ στήριξης 390 ευρώ +23% ΦΠΑ 480 ευρώ σύνολο κομπλέ για να τις κουμπώσεις στην μοτοσυκλέτα σου. -Άβαφες (χρώμα αλουμινίου) με μικρές πινελιές σε μαύρο χρώμα, πχ γωνίες πάμε 25 ευρώ κάτω στη συνολική τιμή (Αν κάποιος φίλος σου ή εσύ ο ίδιος θα είσαι στην Κερκίνη το Σάββατο θα μπορέσεις να δεις τις δικές μου από κοντά) |
|
|||
|
|||
![]()
[CENTER]Οπως βλεπεις φιλε μου αργηρη αρχισαν οι δοκιμες για το πικ -νικ !! πρωτα το νερο της φωτιας μετα θα βολεψουμε το γαλα !!
![]() ![]() ![]() Last edited by sid2011; 16-03-2012 at 17:05. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ,ευχαριστω για το τιμολογιο!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα κιτ στηριξης κουμπωνουνε πανω στα καγκελα απο το gs τα μαμα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κιτ στήριξης τα κατασκευάζουμε ανάλογα με τι κάγκελο έχει ο καθένας στην μηχανή του!! όταν είσαι έτοιμος με μια τηλεφωνική επικοινωνία θα σου λύσω πολλές απορίες !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τις είδα! (τις βαλίτσες)
Και κοιμηθήκαμε μαζί...(προχθές στο ίδιο δωμάτιο) Αριστουργηματική κατασκευή, μοναδική ποιότητα και εμφάνιση! Ειλικρινά, χάνουν στις φωτό... Αν λάβεις υπ' όψη, την υποστήριξη του κατασκευαστή και την εγγύηση σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμή, η επιλογή είναι μονόδρομος. Αυτή είναι η αυστηρά προσωπική μου άποψη και την καταθέτω έχοντας την εμπειρία 3 ζευγαριών γερμανικών αλουμινένιων βαλιτσών και αμέτρητων πλαστικών... Αυτό όμως που έχω να πω με την καρδιά μου, είναι πριν αποφασίσετε για άλλες, να επιδιώξετε απλά να τις δείτε και να τις αγγίξετε από κοντά. Πραγματικά αξίζει! Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και το απίθανο αποτέλεσμα! ![]() Last edited by Uriah Heep; 19-03-2012 at 09:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@Uriah Heep....συμφωνω και επαυξάνω....
![]() είναι η καλύτερη κατασκευή που χω δει!!!! τις ζήλεψα το Σάββατο στη πλατεία του χωρίου....αυτά να βλέπουν οι ξένοι και να παραδειγματίζονται..... από Ελληνικά χεριά με μεράκι και ψυχή....ότι και να αγοράσεις είναι εγγύηση!!! μπράβο ρε μάγκες.....έχετε κάνει άψογοι δουλειά |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |