![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
crazy artist λόγω τρελας και καλλιτεχνικών αναζητήσεων!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Άλλος κανείς ?
|
|
|
|||
|
|||
![]() WhiTeRan....Άσπρος Ραν... Το λευκό γεράκι από το γνωστό βιβλίο της Ζούγκλας του Rudyard Kipling Ο Ιδρυτής της Προσκοπικής Κίνησης Λόρδος Baden Powell χρησιμοποίησε πολλά στοιχεία του βιβλίου της ζούγκλας για να δώσει πλαίσιο μύθου και περιπέτειας στα μικρότερα παιδιά τα "Λυκόπουλα"... Με συντροφεύει μέχρι σήμερα στην Προσκοπική μου ζωή αλλά και σε κάθε παρουσία μου στο διαδίκτυο.. ![]() Γειά χαρά! |
|
|
|||
|
|||
|
-Lepanto- ειναι η ονομασια που ειχαν δωσει οι Ενετοι στην πολη που γενηθηκα την ομορφη Ναυπακτο
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δεν παίζεσαι
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το δικό μου παραπεμπει στον ποιητή Νίκο Καββαδία...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελα το ξέρετε από την Εργασία μου
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μήπως είσαι εκείνος ο ηθοποιός με το λυκόσκυλο!
|
|
|
|||
|
|||
zan de siro poulos απο το Γιαννης Συροπουλος οπου ειναι και το ονομα μου!! Το "de" ειναι διακοσμητικο.... ![]() ![]() Αυτα...... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| "Μου τι δίνουν" οι πινακίδες σημάνσεως που δεν εκσυχρονίζονται ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 04-09-2009 15:39 |
| "El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 01:08 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 01:53 |
| "Πρόοδος! Πόσο έχουμε αλλάξει... προς το χειρότερο!" | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κοινωνική ευαισθησία | 14 | 20-03-2009 20:34 |
| Κβαντική δύναμη που "νικά" τη βαρύτητα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 09-01-2009 21:57 |