![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Mετά τα σπα και τα ξεσπά ![]() έπρεπε να προετοιμαστούμε, κυρίως ψυχολογικά, για την επίσημη βραδυά του forum, "Στου Ευτύχη για bbq" !!! Όλος ο καλός ο κόσμος της Ηρακλειώτικης παρέας, μαζεμένος, μαζί με Χανιώτες, Αθηναίους και Πατρινούς, να τιμήσουμε την ευγενική πρόσκληση του οικοδεσπότη μας ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε !!! ![]() ![]() ![]() Και οι χοροί καλά κρατούν... Τα "αξιοσημείωτα" της βραδυάς, πέρα από το τρελλό κέφι και παρέα, το πιλάφι της Γιάννας και του Ευτύχη, όπως και οι βουτιές στην πισίνα από τον οικοδεσπότη και τον yns, μετά το ντερλίκωμα βεβαίως βεβαίως .... ![]() ![]() ![]() Εν κατακλείδι, μια αξέχαστη βραδυά, από τις πολλές που μέσω GS Forum, συνηθίζουμε να ζούμε .... .
|
|
|||
|
|||
![]() Το Σάββατο το πρωί, μας βρίσκει στα Μάλλια, οι μισοί να κάνουν μπανάκι και οι άλλοι μισοί, καταδύσεις. Φωτογραφικό υλικό, από τον Ευτύχη ! Τα high lights της ημέρας, το απίστευτο φαγητό στην ταβέρνα του ξαδέρφου του Ευτύχη, (σ.σ. σε όλη την Κρήτη έχει ξαδέρφια αυτός ο άνθρωπος ![]() και το λάθος ενός εξ ημών να ξεχάσει τη γυναίκα του, κάνοντας όλη μέρα καταδύσεις !!! ![]() ![]() .
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
..... ποιός ... ποιός ???????? ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]() Το Σάββατο το βράδυ, όλη η παρέα επανασυγκροτείται, για μπυρίτσα και ποτάκια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Από το πολύ ξύλο,
θα έχει πάθει αμνησία .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Kαλά, τον φίλο μου τον Θανασάκη, τι τον κάνατε εδώ και μου θυμίζει λίγο Μπέννυ Χιλ ??? Ντίρλα μου τον κάνατε το παιδί ...!!! Δεν σας το ξαναστέλνω κάτω, εάν δεν το συνοδεύω εγώ... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολος ο καλος ο κοσμος!!!!
Δωσε υλικο!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
λίγο υπομονή να τελειώσουν τα βάσανα μου και θα ανεβάσω και εγω τις φώτο μου
|
|
|||
|
|||
![]() Και η μεγάλη μέρα του Training, φθάνει ... Ο πανταχού παρών, φωτογράφος μας, Βασίλης (skippybi) ![]() Όλα τα μωρά περιμένουν τους αναβάτες τους, να τελειώσουν το θεωρητικό μέρος ! ![]() Έξω από την Ιατρική Σχολή, του Πανεπιστημίου Κρήτης. ![]() Το αμφιθέατρο... ![]() Οι μαθητές... ![]() Ο δάσκαλος... ![]() Ρύθμιση των τιμονιών, για όρθια οδήγηση... ![]() Τελευταίες οδηγίες προς ναυτιλομένους... ![]() Μini πρακτική από τον Markas... ![]() O καμεράτος staga, έτοιμος για "υψηλές αναλύσεις" ! ![]() ![]() .
|
|
|||
|
|||
![]() Και το Training, ξεκινά ... ![]() ![]() Ο skippy σε καλλιτεχνικό οίστρο ! ![]() ![]() ![]() Πειθαρχημένα και οργανωμένα .... ![]() ![]() Ο Ευτύχης, παρακολουθεί και μεριμνά για τα πάντα ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο εμπνευστής και διοργανωτής του event, Σταύρος ... ![]() O Tάκης επί το έργον... ![]() Το πιο σημαντικό, η σωστή στάση του σώματος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το mobile της BMW, ευγενής προσφορά της SERVIN Κρήτης... ![]() .
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 07:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 12:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 21:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 19:40 |