|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πρέβεζα 19-21/4/2013 Στο Παζάρι του Διαβόλου
Σαφως φιλαρακο μου και ειναι!Μαλλον κατι παρεξηγησες,ανευ λογου και αιτιας...!Κ μιλαω για τον εαυτο μου!Απλα απο την στιγμη που υπηρχαν καποιες ακυρωσεις,η προσωπικη μου γνωμη την οποια κ παρεθεσα ειναι,να μεταφερθει η ημερομηνια ωστε να μαζευτουμε παραπανω συμμετοχες,να ρυθμισουμε ολοι τυχον εκρεμμοτητες της καθημερηνοτητας,και μιας και η Πρεβεζα φημιζεται για τις ομορφες και καθαρες της παραλιες,+ ολα τα αλλα,να κανουμε και το μπανακι μας!Thats all...!Τωρα αν οσοι εχουν δηλωσει συμμετοχη,θελουν να πανε,καλως να ερθουν!Ειδικα για σενα και για μενα,η Πρεβεζα,πιο διπλα απο τα σπιτια μας δεν γινεται!
|
|
|||
|
|||
Από την πλευρά του οικοδεσπότη και όσον αφορά το ξενοδοχείο αλλά και ως μέλος της τοπικής Λέσχης Μοτοσυκλετιστών καθώς επίσης και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχα σήμερα το πρωί με τον Sakis έχω να προσθέσω.
Φυσικά όποιος επιθυμεί να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη εκδρομή στις ημερομηνίες αυτές και δεν επιθυμεί να γίνει εκ νέου συνεννόηση μέσω του gs forum μπορεί να το κάνει με το ίδιο κόστος όπως αναφέρθηκε σε αρχικό post άσχετα εάν είναι ένα μεμονωμένο ή περισσότερα δωμάτια. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη δίχως δεσμευτική προκαταβολή , αφού βέβαια προηγηθεί έλεγχος διαθεσιμότητας και κράτηση είτε τηλεφωνική είτε μέσω e-mail. Από σήμερα λοιπόν θέτω το προσωπικό μου τηλέφωνο και e-mail στους ενδιαφερόμενους. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Παναγιώτης Γ. 6945 902054 pgiosas@margaronaroyal.com |
|
|||
|
|||
από τη βλέπω η ακύρωση μου προκάλεσε μεγάλο ντορο....... |
|
|