![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Όχι σπαμάρετε ελεύθερα.
Θα βγει και "θα δούμε εμείς". Άσε να υπάρχουν αυτά εδώ για ιστορικά. Για να μας την λένε μετά τι χαζομάρες λέγαμε βρε παιδί μου. Εξάλλου θα βγει λέγεται τόσο καλή που θα αλλάξει όνομα και το forum και θα λέγεται από GSforum "crosstourerforum" και θα έχει μόνο posts ευτυχίας (ή ζήλιας) και θα εξαφανιστούν όλα αυτά τα posts για τα αχούρια τα τωρινά μας, που σπάνε το ένα, διαλύεται το άλλο κλπ. (btw επειδή κάθε 10-20 posts πλάκας κλπ. βγαίνει ένας και λέει πως είμαστε όλοι μοτοσυκλετιστές κλπ. - μάλλον δεν πιάνει το νόημα καλά, γιατί δεν νομίζω να αμφισβήτησε κανείς τις "Αρχές του Μοτοσυκλετισμού" )
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
...και όλων των κατηγοριών!
Божию Милостию, CrossTourer Император и Самодержец Всероссийский |
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαι ο κερατας ειμαι...τελεια και παυλα!
|
|
|
|||
|
|||
|
τίνος είσι σι ρα? πάρτιτς σβάρα ουλουνούς~!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...μετα λες εμενα allou fan park...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειναι το καλύτερο νήμα για σπαμαρισμα!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
που πας μωρη σουπια ελα εδω που ριχνεις μελανη και εξαφανιζεσαι!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πότε είναι παρουσιαστεί το νέο εργαλείο?
Send from my Sexy Samsung Galaxy R using tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Λενε για την EICMA τον Οκτωμβριο-Νοεμβριο αλλα χλωμο το βλεπω. Ποτε δεν ξερεις ομως!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 10:19 |
| ''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 17:00 |
| ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 12:40 |
| ''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 16:49 |
| ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 21:39 |