![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε που φτάσαμε να λέμε όμορφη την GS. Χάλασε ο κόσμος.
(ΧΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ GS ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ POST ΠΑΡΑ POST) (και πάλι συγνώμη που δεν έχει πάθει 5 χρόνια τίποτα η δική μου - την οποία και κακομεταχειρίζομαι δεόντως) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
παντως για να πω την αληθεια δεν χαιρομαι και τοσο που θα την δωσω.και το εννοω.η μηχανη μου μου αρεσε τρελα,ανεκαθεν,απο οταν παρουσιαστηκε για πρωτη φορα. δεν μπορω ομως και να την κρατησω και να χω την αμφιβολια συνεχεια.εδω την ειχα πριν παθω οτι παθω. απο την αλλη,τον αυγουστο ληγει η εγγυηση της μηχανης με οτι αυτο συνεπαγεται.και δεν μπορω να ειμαι στο αν....η μηχανη κακα τα ψεματα οτι ζητησει ειναι απο χιλλιαρικο και πανω και δυστυχως ειναι οι εποχες τετοιες που δεν μπορω-ουμε να κινηθω-ουμε οπως θελω-ουμε και σιγουρα περιττα εξοδα δεν χρειαζομαι. σκεφτηκα την λυση να την δωσω και να παρω ενα triple black,καινουρια μηχανη,2 χρονια και παλι εγγυηση.ομως απο την αλλη σκεφτομαι οτι του χρονου λογικα θα δουμε νεο μοντελο,πολυ πιθανον και με καινουριο κινητηρα. οποτε σκεφτηκα να επιλεξω κατι διαφορετικο απο θεμα εταιρειας αλλα με παρομοια χαρακτηριστικα,super tenere 1200.σε ξενα forums διαβαζω πολυ καλα λογια απο αναβατες,ενδιαφερομενους. υπηρχε και μια αλλη λυση εντελως διαφορετικη.ducati multistrada,ομως αυτο που με χαλαει ειναι οτι οι διαστασεις του μου φαινοντε πολυ μικρες μπροστα στα θηρια που ειχα.τα αλογα του,δελεαστικα,οχι ομως και κριτηριο για αγορα μηχανης. οποτε μου μενει το st που πλησιαζει τα προτυπα που επιθυμω. οπως και να χει η αλλαγη αυτη με στεναχωρει σαν σκεψη γιατι εχω το κακο να δενομαι με οτι αποκτω.κι ας ειναι μηχανοκινητο,δεν με νοιαζει.για μενα ειναι κατι περισσοτερο απο λαμαρινα,πλαστικο. ομως η ζημια που προεκυψε,πολυ απλα και με λιγα λογια,δεν επρεπε να συμβει,δεν μιλαμε για φλαντζα,δεν μιλαμε για οδηγηση του στυλ,πηγαινα με 190 και κατεβασα τριτη και καρφωσα τις βαλβιδες πανω στο πιστονι.μιλαμε για μια βλαβη σε μια μηχανη πολυ λιγων χιλιομετρων που καν δεν επρεπε να περναει ουτε σαν ιδεα απο το μυαλο. δεν ειμαι τεχνικος,η μηχανικος...ειμαι ενας απλος ανθρωπος 29 ετων με ελαχιστες γνωσεις στο θεμα της μηχανολογιας. το συγκεκριμενο προβλημα ακομα και κακη βενζινη να χε μεσα δεν επρεπε να το παθει... οπως και να χει ευχομαι τα καινουρια ανταλλακτικα που θα μπουν πανω να ειναι σωστα... |
|
|||
|
|||
![]()
ΣΗΜΕΡΑ??????????
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι,σημερα,επρεπε να γινει ενας μικρος πανικος για να παραγγελθουν τα πραγματα που ηδη επρεπε να ειναι εδω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
την άποψη μου την ξέρεις ήδη
για μένα έπρεπε να το κρατήσεις και να το σκίσεις και να ξεχάσεις τι έγινε γιατί πάει (ΘΑ πάει σε λίγο) και δεν θα ξαναγίνει (θα με θυμηθείς ίσως αν πετύχεις τη μηχανή σου σε 10 χρόνια σε όποιον έχει ιδιοκτήτη τότε) ΟΜΩΣ αφού δεν μπορείς να το "νιώσεις", καλά κάνεις και αλλάζεις (και σου έχω ήδη ευχηθεί τα καλύτερα, το ξέρεις) ΟΜΩΣ (#2) η δικιά σου, οι 4-5-6-7-8 άλλες που διάβασες εδώ και η (α)φιλότιμη προσπάθεια των hondάκιδων που για κάποιο λόγο ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ (!) στο forum, δεν σημαίνουν κανέναν "κανόνα" που... εμείς που δεν έχουμε πάθει τίποτα είμαστε εξαιρέσεις --- όσο αφορά τις καθυστερήσεις τις περίμενα (κακά τα ψέματα δεν ήθελα να στο πω) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μαλλον παρασκευη και 13 αγοραστηκε!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενας εξορκισμος και ολα θα ναι μακρινη αναμνηση!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Σ/Κ στο Βόλο και στο βουνό των Κενταύρων 20-21/11/2010 | Sakis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 600 | 04-12-2010 22:08 |
Παράνομη η απαγόρευση στο INTERNET των εργαζομένων !!! | evan400f | Ιδέες και σχόλια. | 5 | 01-10-2010 13:55 |
Ατύχημα στο Indy 500 στην Indianapolis των Η.Π.Α. | skippybi | Κόσμος | 2 | 01-06-2010 19:18 |
Νέος στο χώρο των GS | victorakos | Καλώς ήλθατε | 26 | 31-03-2010 14:45 |
Η «μαύρη Παρασκευή» των κοινωνικών δικτύων στο Ίντερνετ. | zastava | Επικαιρότητα | 0 | 23-10-2009 10:37 |