![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Tο πλουσιότατο μενού του μεσημεριανού ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .
|
|
|
|||
|
|||
|
Tο Ηράκλειο από ψηλά, μετά από μια πολύ όμορφη βόλτα στα Κρητικά βουνά ... ![]() ![]() Και η ώρα των απονομών... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Άξιοι, όλοι οι συμμετέχοντες !!! .
|
|
|
|||
|
|||
|
Την άλλη φορά στην Κρήτη θα πάω για το training!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό έλειπε να μην ήταν όλα στην πένα..
αφού κατέβηκε δυνατή ομάδα υποστήριξης ![]() ![]() Τι θες να πείς..ότι στης Αθήνας σ' εκοψε η λόρδα και την έβγαλες μ ένα σαντουιτσάκι ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε κι αυτό. Μου το έφαγε ο Ντινόπουλος...
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμμμ..τι να σου κάνω..βόλτες με το challenge ήθελες
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
άντε να ξαναθυμηθούμε πόσο ωραία που περάσαμε!!!!!!!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Ήμουν και εγώ Κρήτη (Ρέθυμνο) εκείνη την εποχή. Κρίμα που δεν είχα pc μαζί μου για να βρισκόμαστε
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο και θα προσπαθήσω και εγώ να ανεβάσω μερικές φώτο από εκείνες τις όμορφες μέρες Ξεκινώ από την όμορφη παρέα που έγινε στο σπίτι μου από τα παιδιά του GsForumτου Ηρακλείου για τα παιδιά του GsForum τους καλεσμένους μας |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 08:46 |
| Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 13:59 |
| Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 22:39 |
| Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 20:40 |