![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά αυτό το θρεντ πολύ το ''γουστάρω''! Θα μου πεις ''Τι λες ΡΕ?!''
Κι όμως, το πλήθος των Ανθρώπων που ''ταξίδεψαν'' μέχρι το Ελπις/και όχι μόνο - με αφορμή αυτο το θρεντ - δώσαν δε δώσαν αίμα/αιμοπετάλια, στην πλειοψηφία τους άσχετοι με το φόρουμ, απλοί γνωστοί μας, καθώς και οι εκατοντάδες σκέψεις μεγάλων και μικρών παιδιών που η σκέψη τους έκανε τουλάχιστον μια ''στάση'' ζωής στον πόνο που υπάρχει εκεί, έδωσε, πιστεύω, μια ισορροπία απέναντι στην μιζέρια της εποχής μας και μια απάντηση στο τι σημαίνει ''υποφέρω'' (οικονομικά,εργασιακά) και Υποφέρω αλλά ΠΡΕΠΕΙ να'μαι ΕΚΕΙ και να'μαι ΔΥΝΑΤΟΣ ! Καλά Χριστούγεννα σ'όλους ...που πρέπει να΄ναι εκεί και πρέπει να΄ναι δυνατοί! Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 23-12-2011 at 22:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα Χριστούγεννα θα ειμαστε εκει -για λιγο- για να ...''κλεψουμε'' κανα γνησιο χαμογελο απο'τον Κωνσταντίνο και τους φιλους του!
![]() Γυρω στις 12'00... Τα λεμε...ΕΚΕΙ! ![]() Τα παιδια που πανε επισκεπτες ΔΕΝ πρεπει να ερχονται σε επαφη με τα νοσηλευομενα λογω ιωσεων...Αλλα εκει στο Ελπις εχουν ...ωραιο προαυλιο! Last edited by XCHALLENGE; 25-12-2011 at 07:34. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλα θα είμαι και εγω εκει
|
|
|||
|
|||
![]() Μπορεί ο Κωνσταντίνος και η οικογένειά του (για μια και μοναδική χρονιά ) να κάνουν Χριστούγεννα στο νοσοκομείο, όμως η παρέα πολλών από εμάς μαζί τους είναι η πραγματική διάσταση της σημερινής γιορτής,
αυτής της ανθρώπινης αγάπης προς τον συνάνθρωπο |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Να Τα Λεμε...ΕΚΕΙ οσο συχνα μπορουμε.. Χρονια Τους ΠΟΛΛΑ και Καλα ''Ταξιδια'' γι'αυτους που ΔΕΝ γινεται αλλιως... Last edited by XCHALLENGE; 26-12-2011 at 07:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά και από εδώ!
Οι ανάγκες για αίμα συνεχίζονται ΑΛΛΑ αυτές τις μέρες είμαστε εμείς (οι απέξω) που ζητάμε βοήθεια από τους άλλους (τους από μέσα). Ζητάμε βοήθεια για δύναμη ψυχής, για μαθήματα ανθρωπιάς, για ισορροπία στη ζωή μας, και κυρίως μέτρο σύγκρισης για αυτά που έχουμε και ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως δεν μας φτάνουν. Κάποιες βόλτες από το Ελπίς θα μας φέρουν στα ίσα μας!! Υγεια σε ΟΛΟΥΣ. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλη τύχη στα παιδάκια και στις οικογένειες τους....
![]() Εύχομαι να μη κάνουν ξανά γιορτές στο ΕΛΠΙΣ..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Είναι η ευχή όλων μας, Κώστα μου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα πηρα τις αιματολογικες μου και ειδα οτι εχω μεγαλυτερο Μεσο ογκο αιμοπεταλιων.
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο αλλα εαν δεν ειναι κατι κακο θα μπορουσα να δωσω και εγω εαν ακομα θελετε |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλημέρα, ούτε γω ξέρω τι σημαίνει ο όγκος αιμοπεταλίων. Ναι θέλουμε ακόμα (για πολύ καιρό ακόμα) αιμοπετάλια, οπότε τηλεφώνησε στο 2107703789 για να ρωτήσεις. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου, περιμένουμε και τις φιάλες σου....!!!! Καλές γιορτές. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 18:48 |
Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 13:01 |
Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 21:01 |
Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 00:36 |