![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ!!!! ![]() Ζυγούρ' στο βουνό και στα πλατάνια ... ![]() ![]() Θα φορτώσω και εγώ στις νέες μου βαλίτσες(!! ![]() ![]() Ασε θα φέρει προβατίνα και ο Νάκος, μιλάμε για γιορτή Δεκαπενταύγουστου!!!!! ![]() Προχώρα... Δώσε ημερομηνίες & στίγμα.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φιλαρακι μπραβο για την πολυ ωραια σας δουλεια, οι βαλιτσες ειναι πανεμορφες!! Αλλα εχω μια ενσταση οχι για τις βαλιτσες αλλα για τα αρνια που λες!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάπου εδώ οφείλω να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους που παρακολουθούν το θέμα των βαλιτσών οτι ετοιμάζω τις επόμενες βαλίτσες για το τρανσαλπακι μου , μιας και οι βάσεις έχουν ήδη κατασκευαστεί! η μόνη διάφορα με τις προηγούμενες θα είναι στο χρωματισμό ! επομένως λίγη υπομονή !
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντε, για σφίξου να τις δούμε στην Θεσσαλική εκδρομή...
![]() Α, και μην τις φέρεις άδειες, βάλε κανένα τσίπουρο, κανένα χαλβά μέσα, μην ντραπείς!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα επιτέλους τελειώσαμε και φορέσαμε στο τρανσαλπακι μου τα κάγκελα απομένει να φτιάξουμε τις βαλίτσες που θα γίνουν σε άλλες αποχρώσεις και που θα είναι η δεύτερη χρωματική μας πρόταση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και μια τελευταια
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 08:19 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 14:40 |
ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 18:09 |
βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 08:50 |
Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 10:18 |