![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ, ΜΕΣΑ!!!! ![]() Ζυγούρ' στο βουνό και στα πλατάνια ... ![]() ![]() Θα φορτώσω και εγώ στις νέες μου βαλίτσες(!! ![]() ) λουκάνικα χωριάτικα και τσίπουρο και θα γίνει το έλα να δεις...Ασε θα φέρει προβατίνα και ο Νάκος, μιλάμε για γιορτή Δεκαπενταύγουστου!!!!! ![]() Προχώρα... Δώσε ημερομηνίες & στίγμα.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλαρακι μπραβο για την πολυ ωραια σας δουλεια, οι βαλιτσες ειναι πανεμορφες!! Αλλα εχω μια ενσταση οχι για τις βαλιτσες αλλα για τα αρνια που λες!! Εχουμε κι εμεις αρνακια και κατσικακια αριστης ποιοτητας ζυγουρια, μια δοκιμη θα σε πεισει!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάπου εδώ οφείλω να ενημερώσω όλους τους ενδιαφερόμενους που παρακολουθούν το θέμα των βαλιτσών οτι ετοιμάζω τις επόμενες βαλίτσες για το τρανσαλπακι μου , μιας και οι βάσεις έχουν ήδη κατασκευαστεί! η μόνη διάφορα με τις προηγούμενες θα είναι στο χρωματισμό ! επομένως λίγη υπομονή !
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αντε, για σφίξου να τις δούμε στην Θεσσαλική εκδρομή...
![]() Α, και μην τις φέρεις άδειες, βάλε κανένα τσίπουρο, κανένα χαλβά μέσα, μην ντραπείς!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Σήμερα επιτέλους τελειώσαμε και φορέσαμε στο τρανσαλπακι μου τα κάγκελα απομένει να φτιάξουμε τις βαλίτσες που θα γίνουν σε άλλες αποχρώσεις και που θα είναι η δεύτερη χρωματική μας πρόταση
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Και μια τελευταια
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ερώτηση για χούφτες και βάσεις βαλιτσών.... | Aggelos-Syros | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 5 | 16-05-2011 09:19 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | SenseiG | Υγεία | 23 | 12-03-2011 15:40 |
| ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ: Μετρήσαμε τις συσκευές που συνήθως χρησιμοποιούμε σε μια ημέρα | MARK | Υγεία | 2 | 09-03-2011 19:09 |
| βασεις πλαστικών βαλιτσών 850-1100-1150 | kostas-patra | Διαδικτυακές αγορές - Ευκαιρίες | 0 | 29-04-2010 09:50 |
| Δείτε τον τρόπο κατασκευής των ελαστικών | skippybi | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 9 | 04-12-2009 11:18 |