![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φτανει ρε Mark....μην χτυπας αλλο αμαχο πλυθησμο...
![]() ![]() ![]() Αντε δωσε και την χαριστικη βολη........ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιος στην συνάντηση είπε .....
Βαλίτσες έχουμε....... μαχανάκι έχουμε ?? Ιδού λοιπόν το μαχανάκι που θα πάει τον φίλο Πάνο στην Ιαπωνία !!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλη (Uriah Heep ) και Θανάση ( Sagini .Sail ) ! απο πλευράς μου σας ευχαριστώ κι εγώ για τα καλά σας λόγια ! ο καθένας απο σας με το δικό του συγγραφικό του ήθος και στυλ με τα γραφόμενα του μου έδωσε να καταλάβω το μέγεθος της ικανοποίησης που αποκόμισε απο αυτό το σαββατοκύριακο ! βλέποντας παράλληλα και τους υπόλοιπους συμφορουμητες που ήταν όλοι τους εκεί μαζί μας και δίνοντας ο καθένας εναν ξεχωριστό τόνο , παλμό ,και χρώμα στην συνάντηση αυτή ! προσωπικά εμένα με βάζει να δεσμευτώ γνωρίζοντας και άλλα μέρη στον τόπο μου εξίσου όμορφα , οτι θα τα προτείνω ξανά για μελλοντικές συναντήσεις βάζοντας ταυτόχρονα λίγο πιο ψηλά τον πήχη της διασκέδασης και του ταξιδιού με μια μοτοσυκλέτα !!
![]() [SIZE="4"] αλωστε αποδειξαμε οτι λιγοι η πολλοι μπορουμε να περναμε καλα γιατι αυτα [/SIZE]που μας ενωνουν ειναι πιο πολλα και πιο δυνατα απο αυτα που μας χωριζουν !! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
......ως ερασιτέχνης "γραφιάς" του φωτός αλλά σταθερός αναγνώστης του φόρουμ , καταθέτω "τα κείμενα" μου. Ένα από τα πιο ευχάριστα πράγματα του κόσμου είναι να φεύγεις για ταξίδι. Εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω μόνος. - Γουίλλιαμ Χάζλιτ (1778-1830) ![]() Uploaded with ImageShack.us Κάνε ταξίδια. Τόλμησέ τα! Δεν υπάρχει τίποτ’ άλλο. - Τέννεσι Ουίλιαμς ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|||
|
|||
![]()
Η ζωή στη γη μπορεί να είναι ακριβή, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν ταξίδι γύρω από τον ήλιο. - Ανώνυμος
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ...η φύση είναι τόσο γενναιόδωρη μαζί μας..... ![]() Uploaded with ImageShack.us Last edited by fmargaritis; 11-06-2012 at 22:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σταύρο με μηχανάκι η χωρίς μηχανάκι εγω έστειλα τους χαιρετισμούς μου στον φίλο μου τον Λη στην ιαπωνια με τον Παναγιώτη ! τώρα αν με ρωτησης ποιον Λη δεν ξέρω για να μαι ειλικρινής ,ετσι κι αλλιώς όλοι ιδιοι είναι εμφανισιακά τουλάχιστον ![]() ![]() Last edited by sid2011; 11-06-2012 at 22:04. |
|
|||
|
|||
![]() Η Ελλάδα 10/6 ψήφισε... To πλήθος αποφάσισε... ![]() ![]() Και γιατί GSFORUM?? Aπλώς δείτε μερικά highlights γεγονότα από το "Αντάμωμα", για να καταλάβετε... ![]() Αφιξη του Αθηναικού γκρούπ εις Καρδίτσα.. ![]() Σε αναμονή τους φίλους μας, στο ξενοδοχείο! ![]() ![]() ![]() Σάββατο μεσημέρι στο "Πλάτανο", και το κέφι κρατεί καλά!! ![]() Κάποιοι θα πιάσουν ξενοδοχείο & κάποιοι στην φύση, με τον Διαμαντή!! ![]() ![]() ![]() Κυριακή 10/6, The Grant Meeting εις Τrikala City!! ![]() ...εις στην Φύση, κουσκούσι!! ![]() ![]() ![]() ...το ολοκαύτωμα των αμνών!! ![]() Σκηνές, σκηνούλες και άλλα πολλά!! ![]() Εμουά Japan,you stay Greece!!! ![]() ![]() ![]() Ta aρσενικά της φωτιάς!!! ![]() ![]() ![]() Μαθήματα ασφαλούς βιδώματος!! ![]() ![]() ![]() JTR & HEEP, travel plan's.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oχι, όχι, δεν είναι διαφήμιση, είναι Ρακοκόλα by Crete!! ![]() ![]() ![]() No made in Japan, made in Thessaly!! ![]() Eλα δεν το πιστεύω, και εσύ Japan!! ![]() ![]() ![]() ![]() Oι ωραίοι εκ Βόλου!! ![]() ![]() ![]() Και βαλίτσα & ουζερί!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Οι συμπεθέρες χαχανίζουν ευτυχισμένες!!! ![]() ![]() ... και η αναχώρηση του ιππικού!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ο "Αλέν Ντελόν" με μεγάλη καρδιά & λίγα μαλλιά!! ![]() ![]() ![]() Στα ψηλά των Τρικάλων!! ![]() ![]() Σύσσωμο το κοινό, παρακολουθεί την ομιλία του Φώτη!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eνα είναι το σύνθημα που προκύπτει από όλα αυτά, "GsForum ενωμένο, ποτέ νικημένο!!!" ![]() ![]() ![]() Καλούς δρόμους φίλοι μου & καλά να περνάμε, και όπως έλεγε ένας γέρος σοφός, "Αφήστε τα σαλόνια και πιάστε τα τιμόνια.." ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|