![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικο καλημερα!
Σου στελνω πμ με τα στοιχεια μου. Η μπαταρια που χρειαζομαι ειναι η pc 535 για το gs1200 του 2004 που εχω. Για αλλη μια φορα μπραβο για τις ομαδικες!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ελπιζω να μη σταματησε η ομαδικη με το νεο ετος.... |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.gsforum.gr/Ομαδικές-Αγορέ...tml#post278766
Εγώ δεν έλισα τίποτα απλά με μια πένσα λύγισα λίγο τα σηδεράκια των καλοδίων!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ δεν έλισα τίποτα απλά με μια πένσα λύγισα λίγο τα σηδεράκια των καλοδίων!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν την τοποθετησα γιατι ακομα παιζει η μαμα (3χρονια κοντα) αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
ΟΚ. Προφανως η εγγυηση μετραει απο τοτε που την αγοραζει κανεις, και οχι τοτε που την τοποθετει... αλλα ειναι ενας χρονος, ή δυο ? Γνωρίζει κανεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
Παρέλαβα σήμερα!!!
Ευχαριστώ, για την άμεση ανταπόκριση. |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο καλημέρα όπως μιλήσαμε έμεινα από μπαταρία κανόνισε με σε παρακαλώ τα στοιχεία μου τα έστειλα σε SMS. Αν είναι κάτι ενημέρωσε με. Ευχαριστώ εκ προτέρων.
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστήσω τον Λεοντόκαρδο για την άμεση ανταπόκριση.
Νίκο την παρέλαβα σε ευχαριστώ πολύ και πάλι και καλές γιορτές να έχεις . |
|
|||
|
|||
![]()
την εβαλα και εγω σημερα...
Δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα με τον τροπο που μπαινει... αν και ειμαι ανθρωπος της πατεντας γενικα, η συγκεκριμενη δεν με ικανοποίησε... στριμωγμενη, αναγκαστικη αλλαγη διαδρομης καλωδίων πόλων, δεν ταιριαζει το παλιό λαμάκι και πρεπει να της φτιάξω καινούριο... ![]() Επισης πριν την βαλω πανω μετρησα 12,55 ρευμα. εχει μετρησει κανεις άλλος ? Last edited by Sotos_; 24-12-2010 at 17:58. |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε.... είπαμε το (+) πίσω από το μαύρο λαμάκι ....
off topic.... Πάλι την έχεις άπλυτη;;;; ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 07:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |