![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τις όποιες διαφορές θεωρώ ότι τις γνωρίζω, σπουδαγμένος γαρ προς στα μέρη αυτά. Μα πιο πολύ φίλε μου μιλάω για την φύση, τις πόλεις και τον σεβασμό που έδειξαν οι χώρες αυτές απέναντί τους.
|
|
|
|||
|
|||
|
καλό ταξίδι παίδες(για το επόμενο) και αναμένουμε πάλι ανταπόκριση...
![]()
Last edited by skippybi; 13-07-2010 at 23:20. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχεις απόλυτο δίκιο, φίλε μου! Οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης, έχουν σεβαστεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την φύση, όπως τις πόλεις κ χωριά που ζούν. Σε αντίθεση με εμάς, που δεν σεβόμαστε....σχεδόν τίποτα! Όχι όλοι όμως. Υπάρχουν κ κάποιοι που αντιστέκονται, αλλά δυστυχώς τους αφανίζει η λαίλαπα των ασεβών... Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
καλως ηρθατε Θαναση και Βανα!καλη ξεκουραση!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Που ξεκούραση όμως? Ακόμα κ η μοτό, μου πήρε 3,5 ώρες μέχρι να την συνεφέρω λίγο από την βρωμιά που είχε! Μου έχουν μείνει κάτι πίσσες ακόμη, κ ο κινητήρας θέλει λίγο ακόμη ξεβρώμισμα. Άς μην μιλήσω για δουλειές που πρέπει να τις φέρουμε στα ίσα τους μετά από 25 ημέρες ταξίδι... Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς ορίσατε γεμάτοι εμπειρίες...
Σας ζηλεύω όσο δεν φαντάζεστε !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλώς Ωρίσατε..
Πάντα τέτοια... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 09:47 |
| Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 13:21 |
| Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 11:57 |
| Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 22:35 |
| το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 01:57 |