![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά έχω να σας δηλώσω ότι είμαι συγκρατημένα(όπως πάντα) αισιόδοξος για την επιτυχή έκβαση της εκδρομής μας.Σαν να πηγαίνω σε λιμάνι που πάω πρώτη φορά αισθάνομαι, αλλά όταν έχεις πλήρωμα με @@ δε φοβάσαι τίποτα, απλά μελετάω κι εγώ για να τους βγάλω κι αυτούς ασπροπρόσωπους..
Πρώτη μου φορά εξωτερικό με μηχανή..Καλά να περάσουμε και θέλω να είμαστε διαβασμένοι όσον αφορά το φαγητό, πολυ σημαντικός παράγων της εκδρομής... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσοχη στο νερο,
ποτα χωρις παγακια, αγοραστε immodium απο το φαρμακειο, εμενα την δευτερη μερα μου ηταν πολυ χρησιμα... |
|
|||
|
|||
![]()
Και μία συμμετοχή της....... τελευταίας κυριολεκτικά στιγμής! Φίλοι μου, μετά χαράς έρχομαι μαζί σας στο ταξιδάκι αυτό, διπλός, μαζί με τον γιό μου τον Κωνσταντίνο! Μου έκανε κλίκ το μεσημέρι που διάβαζα γιά το ταξίδι, η συνάντηση του Σάκη (Sakis) με τον Νίκο (nikos-x), λίγο έξω από την Θεσ/νίκη, κ η διαδρομή που θα ακολουθήσουν μέχρι να συναντήσουν την υπόλοιπη ομάδα. Με την βοήθεια λοιπόν του Νίκου κ του Σάκη κ την μέγιστη προσπάθεια του Δημήτρη (Arkas), γιά να μου κλείσει ξενοδοχεία την τελευταία στιγμή, τελικά τα κατάφερα....ούφφφ!
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα αντεξεις τοσα χιλιομετρα,πανω στην μηχανη;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Λίγα είναι ρε γαμώτο....αλλά θα τα καταφέρω.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κλάμα η μαμά του (Syvaris).... ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Μπραβο ρε θαναση αντε με το καλο και καλο ταξιδι μεχρι την ανταμωση!!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ζηλεύουμε ρεεεεεεεεεεεε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jefe καλα να περάσετε και τράβα και μια γκαζιά για εμάς! και εγώ αν ήταν απο την γύρα θα πήγαινα ![]() αααχχχχ......τι μας κάνεις.. |
|
|||
|
|||
![]()
οι επαγγελματικες μου υποχρεωσεις με καθυλώνουν στο γραφείο....
γιαυτο στέλνω εκπρσώπους... εγώ θα αρκεστώ να τρέξω με τη κόρη μας την κυριακή στο χρυσό μαραθώνιο , έτσι θα ανέβω αθήνα το σάββατο για να κάνω και γω κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο.... άλλωστε τουρκία (αιβαλί-σμυρνη κλπ) έχω ξαναπάει ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τουρίστας στην «ιστορία» μας, Αρχαίες Ελληνικές πόλεις ,Παράλια Μικράς Ασίας | morfeas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 20 | 28-07-2010 15:21 |
Το GS Forum πίνει καφέ στο Κόμο της Ιταλίας 30-6-2010 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 24 | 01-07-2010 09:05 |
Το GS Forum αναβαθμίζεται! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ανακοινώσεις | 10 | 23-03-2010 19:21 |
Το GS Forum και το newsit.gr στον καφέ της Τετάρτης 10-3-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 13-03-2010 18:41 |
Το GS Forum στην TV !!! | Black_Shadow | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 46 | 25-02-2010 10:26 |