![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Οι προβλέψεις λένε για μείωση (αισθητή) των ανέμων το βράδυ. Ελπίζω να μπορέσετε να φύγετε νωρίτερα.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Mε λύπη μου και βαριά την καρδιά, δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω και σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση κοπής της πίτας του FORUM μας...!!! ![]() ![]() Ξέρω ότι στεναχώρω κάποιους καλούς φίλους που τα μάλλα προσπάθησαν να παρευρίσκομαι και εγώ και η οικογένεια μου (τα τηλέφωνα και τα μυνήματα ήταν πολλά), στην εκδήλωση, αλλά δυστηχώς τρέχουν πολλά και διάφορα θέματα, που με αναγκάζουν να παραμείνω εδώ... Το μόνο που μπορώ είναι να σας ευχηθώ εκ καρδίας, να περάσετε καλά, να χαρείτε τις άπειρες ομορφιές της Κρήτης, αλλά και τα λεβεντόπαιδα της Κρήτης.... Σταύρο μου, Κυριάκο και λοιποί, ξέρω ότι θα προσφέρεται ένα τριήμερο αξέχαστο στους επισκέπτες σας, και λυπάμε που δεν θα την γευστώ και εγώ αυτήν χαρά, συν τις όμορφες ρακιές και τα Κρητικά κοψίδια σας.... ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ...
& ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να είσαι καλά Αργυράκο,
αλλά να ξέρεις ότι θα μας λείψετε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και επιβίβαση! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προλαβαίνω κι εγώ να δηλώσω συμμετοχή στην πίτα; V_1200, άτομα 2, από Ηράκλειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ok θα δεις σε λίγο το όνομα σου στην λίστα
|
|
|||
|
|||
![]() μόλις επικοινώνησα με Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου τα πλοία ταξιδεύουν κανονικά από και προς Ηράκλειο
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
09:15 στον παραλιακό στο Λουνα Παρκ "Κατερίνα" |
|
|||
|
|||
![]() Πρόγραμμα Σάββατου 26 Μαρτίου 2011 εκκίνηση 09:15 πμ στο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ "ΚΑΤΕΡΙΝΑ" στον παραλιακό 10:00 π.μ Ενυδρείο (Γούρνες Ηρακλείου), η διάρκεια της ξενάγησης στο ενυδρείο είναι περίπου 45 λεπτά 11:00 αναχώρηση από ενυδρείο για Αγ. Νικόλαο για καφέ, μετά τον καφέ τα ακολουθήσουμε την διαδρομή προς Ελούντα, Πλάκα, Λατσίδα, όπου υπολογίζουμε να ήμαστε εκεί κατά της 14:30 μμ για φαγητό στην Ταβέρνα του Μανώλη Μηλιαρά (Ενδεικτική τιμή 13,00 € με 15,00 € το άτομο ), μετά το φαγητό επιστροφή στο Ηράκλειο ξεκούραση και θα βρεθούμε το βραδάκι για βόλτα, φαγητό & ποτάκι ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 17:07 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |