![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πρεπει να ειναι πολυ καλο αυτο...Μαλλον πας κι'εσυ ...''...κατ'εντολη γιατρου...'' ![]() ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν οι αναγκες ΕΚΕΙ (και οχι μονο...) Να'σαι καλα! Τα λεμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μολις μαθω τι σημαινει αυτο θα επικοινωνησω για να δωσω
|
|
|
|||
|
|||
![]() Χρονια τωρα, σχεδον καθε Κυριακη για την κλασικη μοτοβολτα, περνουσα εξω απ'το Παιδων Πεντελης με ...ντριφτ η/και ψιλοσουζαριστος... Ετσι για να ''ξορκισω το κακο''! Σημερα πηγα χωρις μηχανακι, κρανος, νεκ μπρεις... Για μια επεμβαση ματιων΄''ρουτινας'' , για ''ν'αρεσουμε'' στις κουκλες οταν μεγαλωσουμε! Τοσος Πονος κι'εκει! Χριστουγεννιατικος. Τελικα μας εχουν πολυ αναγκη ΕΚΕΙ, εμας τους ...''υγιης''(?!). Την επομενη που θα παω για αιμα -αν μου παρουν - θα΄ναι για τον ''κανενα''! Ετσι, ''...κατ'εντολη Ψυχης...'' Τα λεμε... Last edited by XCHALLENGE; 27-12-2011 at 19:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Για να μπορείς να δώσεις ΠΡΕΠΕΙ να είσαι πάνω από το κατώτατο όριο μερικές χιλιάδες για λόγους ασφαλείας. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Dr skippybi, πάλι έγραψες. Ευχαριστούμε για την πληροφορία.
|
|
|
|||
|
|||
|
155.000 έχω αλλα έχω και 12.00 μέσο όγκο. Αυτο δεν ξέρω τι σημαινει.
Αύριο μαθαυριο θα ξέρω. οπότε θα πάω και μια βόλτα. Μάλλον δεν είναι προβλημα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ωραίος και ο Περικλής στην "παρέα". |
|
|
|||
|
|||
|
count me in δεν υπαρχει προβλημα.
Μπορω να δωσω κανονικα. Θα σου στηλω με πμ το κινητο μου παιχταδορ και μου λες τι πρεπει να κανω.Εκτος και εαν σε δω το βραδυ. |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Τα λεμε...ΕΚΕΙ! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |