![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο ρε παιδες!!!!! κ εγω πριν ενα μηνα εκει ημουν!!!
αντε με το καλο και στην επομενη!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και από εμένα
Εντύπωσης : καλή παρέα , πολύ γέλιο , ωραίο ταξίδι ,φοβερή διαδρομή , πολλές φωτογραφίες και video. Συμπέρασμα : έχουμε το καλύτερο forum , όλα τα παιδία έχουν τη διάθεση να σου λύσουν απορίες σε ότι αφόρα μηχανικά ,τεχνικά θέματα . Η καλύτερη δηλώσει της εκδρομής : Χατζηλιας μηχαλης ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΤΟ FORUM ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΑ. OK KAI ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΙΧΑΛΗ. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες φώτο! Χάρηκα πολύ που τις είδα! Άντε και στην επόμενη!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και απο εμενα!
Εγω εγραψα 812 χλμ γιατι μετα απο την Χαλικια που σας αφησα περασα στη αλλη μερια και πηγα απο Αγιο Νικολαο, Καλογρια,Στουπα και γυρισα απο Καλαματα για Αθηνα! Η διαδρομη απλα φανταστικη...!! Πολυ πρασινο, ωραιες στροφες και τα χωρια που περασα πολυ ομορφα! Να ευχαριστισω ολουσ για την ομοσφη παρεα που ειχαμε και ευχομαι καθε φορα να ειναι ετσι και καλυτερα!! Επισησ τον S.T. για την παρεα του μεχρι την Σπαρτη και τον black shadow Και την Κατερινα που οδηγησαν την τριμελη παρεα μεχρι τον Γυρολιμενα!! Να ειστε ολοι καλα και παντα τετοια να εχουμε!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους σας!
Ξεκινώντας έτσι: Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Έχει πάει κανένας Πύργο Διρού και Γερολιμένα; Ετοιμάζομαι να πάω βόλτα το Σαββατοκύριακο με το RT και σκέφτομαι να συνδυάσω Γύθειο, Πίργο Διρού και Σπήλαια Διρού. Θα είμαι με την Σταματία, παντρευόμαστε ον Μαή και θέλουμε μια σύντομη και όμορφη βόλτα. Σκέφτομαι -4 μέρες τώρα την άνοιξη. Κάναμε λοιπόν την όμορφη εκδρομή μας στο Ταίναρο! Κράτησε όπως ξέρετε 2 μέρες full play, ήταν όμως σαν ολόκληρη εβδομάδα! Κύριο μέλημα όπως πάντα ήταν να ταξιδεύουμε με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ όλους σας για την συμμετοχή σας και την καλή σας παρέα. Ευχαριστώ όλους σας που μας γέμισαν με ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνει εφικτή η εκδρομή. Τον καλό μου φίλο Νίκο Παπαδόπουλο, που έτρεχε Σάββατο βράδυ να βρει γλυκό και που δοκίμασα για πρώτη φορά Ραβαννί! Τον Στέλιο, που μου έστειλε μήνυμα για ένα μόνο χταποδέλι και ουζέλι και έπειτα από λίγο όλη η παρέα ήταν μαζεμένη με χταποδέλια και ουζέλια! Τον GeorgeP, που μας καθοδήγησε και μας υπέδειξε σωστά και όμορφα μέρη στην περιοχή! Επίσης που μας συνόδεψε αργότερα από το short cut της επιστροφής μέσω Καστανίτσας....Γειά σου ρε Γιώργο! Τον καλό μου φίλο Εξαρχόπουλο που με βοήθησε στην οργάνωση! Γεια σου ρε Κρητίκαρε και ανυπομονώ πολλά ακόμα χιλιόμετρα μαζί σου! Τον Αλέξανδρο που μας έκανε να λυθούμε στα γέλια με τον βαρκάρη στην σπηλιά (Αλέξανδρε, υπάρχουν κι άλλα τέτοια σπήλαια..; ![]() Τον Σταύρο, που ήταν ο πρώτος που μας έδωσε το βήμα το Σάββατο, και ανέλαβε καταπληκτικές φωτογραφίες έχοντας την φωτό του στέρεα στην μοτοσυκλέτα τραβώντας μαγικές πόζες! Τον Στράτο που με κράτησε ζωηρό το Σάββατο το βράδυ με τις αφηγήσεις για τα ταξίδια του, και την Χριστίνα που με βοήθησε να θυμήθώ τα Ισπανικά μου. Εντυπωσιακό ζευγάρι! Γειά σου ρε Στράτο! Όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους υπολοίπους που μας γέμισαν με ιδέες, και είχαν επίσης την μέριμνα της ασφάλειάς μας κατά την διάρκεια του ταξιδιού! Περισσότερο απ όλους, ευχαριστώ τις κοπελάρες, Μάρα, Τόνια, Ξανθή, Χριστίνα και Κατερίνα που έδεσαν την παρέα μας! Ηρωίδες! Μερικές από εσάς έκαναν ακροβατικά πάνω στην μοτοσυκλέτα για να πάρουν την πιο καλή φωτό. Η παρουσία σας μας είναι απαραίτητη στα ταξίδια μας! Τέλος τους Admin μας που έκαναν εφικτή την εκδρομή, και με βοήθησαν στην οργάνωση και στην μέριμνα. Ευχαριστώ Νίκο, Δημήτρη, Στράτο! Νίκο Παπαδόπουλε: Η καλύτερη ατάκα θα είναι πάντα η Δεν είναι Βόας, Δεν είναι Κροταλίας, είναι ο Μιχάλης ο Χατζηλίας! Τώρα πάμε βουρ για γάμο, στην τελική ευθεία σε 3 εβδομαδες...! |
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρετε όλοι σας πόσο καλός είμαι με τα ονόματα των συμφουριτών μας!!!
Τον Νίκο τον λέω Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Στράτο Στέλιο και τον Στέλιο Σπίρο!! Γεια σου ρε Χατζηλία με την μνήμη ελεφαντόψειρας!!! Νικόλα33! Σ ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου! Έχεις από τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες στην παρέα! Άκουσα κάτι για γράσο στην αλυσίδα το πρωί της Κυριακής...Varadero είναι αυτή, δεν μασάει!! Ευχαριστώ Νικόλα! Σπύρο ST! Εντυπωσιάστηκα από την εμπειρία σου όταν συναντηθήκαμε το Σάββατο στην Αρεώπολη! Μπήκες μπροστά, έκλεισες τον δρόμο για να περάσει με ασφάλεια όλη η ομάδα την στροφή. Γειά σου ρε Σπύρο! (Ξέρεις τί νομίζω για την μοτοσυκλέτα σου!! Πώς μου ξέφυγε στις 3 το πρωί και δεν έκανα τίποτα...δεν καταλαβαίνω...) Δημήτρη ARKAS! Ευχαριστώ πολύ που έκανες τόσο δρόμο για να είσαι μαζί μας! Νομίζω ξεκουράστηκες το Σάββατο με ένα μικρό μεσημεροβραδομεσάνυχτο siesta! Σε χάζευα στο ταξίδι, έχουμε τις πιο όμορφες μοτοσυκλέτες! Γεια σου ρε Δημήτρη και σ ευχαριστώ! Καλημέρα και Καλή εβδομάδα σε όλους σας! Ξεκινώντας έτσι: Καλημέρα σε όλους, καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Έχει πάει κανένας Πύργο Διρού και Γερολιμένα; Ετοιμάζομαι να πάω βόλτα το Σαββατοκύριακο με το RT και σκέφτομαι να συνδυάσω Γύθειο, Πίργο Διρού και Σπήλαια Διρού. Θα είμαι με την Σταματία, παντρευόμαστε ον Μαή και θέλουμε μια σύντομη και όμορφη βόλτα. Σκέφτομαι -4 μέρες τώρα την άνοιξη. Κάναμε λοιπόν την όμορφη εκδρομή μας στο Ταίναρο! Κράτησε όπως ξέρετε 2 μέρες full play, ήταν όμως σαν ολόκληρη εβδομάδα! Κύριο μέλημα όπως πάντα ήταν να ταξιδεύουμε με ασφάλεια. Σας ευχαριστώ όλους σας για την συμμετοχή σας και την καλή σας παρέα. Ευχαριστώ όλους σας που μας γέμισαν με ιδέες και προτάσεις ώστε να γίνει εφικτή η εκδρομή. Τον καλό μου φίλο Νίκο Παπαδόπουλο, που έτρεχε Σάββατο βράδυ να βρει γλυκό και που δοκίμασα για πρώτη φορά Ραβαννί! Τον Στέλιο, που μου έστειλε μήνυμα για ένα μόνο χταποδέλι και ουζέλι και έπειτα από λίγο όλη η παρέα ήταν μαζεμένη με χταποδέλια και ουζέλια! Τον GeorgeP, που μας καθοδήγησε και μας υπέδειξε σωστά και όμορφα μέρη στην περιοχή! Επίσης που μας συνόδεψε αργότερα από το short cut της επιστροφής μέσω Καστανίτσας....Γειά σου ρε Γιώργο! Τον καλό μου φίλο Εξαρχόπουλο που με βοήθησε στην οργάνωση! Γεια σου ρε Κρητίκαρε και ανυπομονώ πολλά ακόμα χιλιόμετρα μαζί σου! Τον Αλέξανδρο που μας έκανε να λυθούμε στα γέλια με τον βαρκάρη στην σπηλιά (Αλέξανδρε, υπάρχουν κι άλλα τέτοια σπήλαια..; ![]() Τον Σταύρο, που ήταν ο πρώτος που μας έδωσε το βήμα το Σάββατο, και ανέλαβε καταπληκτικές φωτογραφίες έχοντας την φωτό του στέρεα στην μοτοσυκλέτα τραβώντας μαγικές πόζες! Τον Στράτο που με κράτησε ζωηρό το Σάββατο το βράδυ με τις αφηγήσεις για τα ταξίδια του, και την Χριστίνα που με βοήθησε να θυμήθώ τα Ισπανικά μου. Εντυπωσιακό ζευγάρι! Γειά σου ρε Στράτο! Όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τους υπολοίπους που μας γέμισαν με ιδέες, και είχαν επίσης την μέριμνα της ασφάλειάς μας κατά την διάρκεια του ταξιδιού! Περισσότερο απ όλους, ευχαριστώ τις κοπελάρες, Μάρα, Τόνια, Ξανθή, Χριστίνα και Κατερίνα που έδεσαν την παρέα μας! Ηρωίδες! Μερικές από εσάς έκαναν ακροβατικά πάνω στην μοτοσυκλέτα για να πάρουν την πιο καλή φωτό. Η παρουσία σας μας είναι απαραίτητη στα ταξίδια μας! Τέλος τους Admin μας που έκαναν εφικτή την εκδρομή, και με βοήθησαν στην οργάνωση και στην μέριμνα. Ευχαριστώ Νίκο, Δημήτρη, Στράτο! Νίκο Παπαδόπουλε: Η καλύτερη ατάκα θα είναι πάντα η Δεν είναι Βόας, Δεν είναι Κροταλίας, είναι ο Μιχάλης ο Χατζηλίας! Τώρα πάμε βουρ για γάμο, στην τελική ευθεία σε 3 εβδομαδες...! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άλλη μια πετυχημένη εκδρομή του forum ήταν εκνευριστικά άψογη.
Όμορφη παρέα, γραφικοί παραδοσιακοί οικισμοί και πολύ ψάρι. Κι επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις: ![]() Άφιξη στο …νεόκτιστο φτωχικό μας στην Αρεόπολη!!! ![]() …..χαλαρά στην πισίνα του ξενώνα!!! ![]() Για ψαράκι στη Χαλικιά. Δίνω και οδηγίες, πώς να κάνετε 14 ανηφορικά χιλιόμετρα χωρίς βενζίνη!!! ![]() Λιμένι το βράδυ. Βούρ για θεσπέσια ψαρόσουπα από κακαβιά, νοστιμότατη στείρα, κρασάκι και …κουβανέζικο πούρο!!! ![]() Το σπήλαιο Δυρού, στην υπόγεια κοίτη του ποταμού Γλυφάδα. Ένα απ’ τα τρία ομορφότερα λιμναία σπήλαια στον κόσμο. ![]() …το μονοπάτι στο χερσαίο τμήμα του σπηλαίου. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Αισθητή η παρουσία του club στο Γερολιμένα. ![]() Πάλι για ψαράκι κάτω απ’ το ξενοδοχείο μας στον Γερολιμένα. …ρε παιδιά κοιτάξτε και λίγο το φακό!!! ![]() Η βοτσαλόδη παραλία του Γερολιμένα ακριβώς δίπλα μας. ![]() ...κατοπτρισμοί made in Japan!!! ![]() Στο 4άστερο Κυριμάι. ![]() Ο Γερολιμένας το σούρουπο. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Για ποτάκι δίπλα στην πισίνα του Κυριμάι και το πέλαγος. Εδώ ακριβώς πριν από 140 χρόνια οι εργάτες φόρτωναν μανιάτικα προϊόντα (κυρίως ελιές και ζωντανά ορτύκια) στα πλοία, με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά έως και της Μασσαλίας!!! ![]() Η παραλία από ψηλά. ![]() Το Υπνομαντείο του Ποσειδώνα. ![]() Πεινασμένοι και …τυχεροί, φεύγοντας από τις πύλες του Άδη και το απώτερο άκρο του Μοριά. ![]() Σα να πρασινίζει σιγά-σιγά. Λές να είναι τριφύλλι? ![]() Παραδοσιακοί οικισμοί 2000 ετών στην πυργόκτιστη και απόρθητη Βάθεια. ![]() Είπαμε, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας, είναι ο Μιχάλης ο Χατζηλίας!!!! Άντε και στις επόμενες. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 06:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 07:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 03:26 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 04:55 |