![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Κυριάκο μου... γιατί ρωτάς..?? Θα στείλεις να με μαζέψουν..??
![]() Ηράκλειο είμαι και σε μια ωρίτσα από τώρα υπολογίζω να ξεκινάω για Χανιά όπου θα είμαι μέχρι Σάββατο βράδυ... ![]() ![]() Για φτιάξτε τίποτα... έναν ρακομεζέ στο Σταλό πάνω ας πούμε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Ο Μέγας Ναπολέων... Θεός!! Δεν παίζεσαι με τίποτα... πολλά φιλιά και σε σενα... και να περνάς καλά!! Ραντεβού στην Αίγινα στις 22/8... δεεεεε φαντάζομαι να λείψεις...εε..?? |
|
|||
|
|||
![]()
Να ´σαι καλά Δημητρό... ότι μπορούμε κάνουμε... Αν δει ο Νίκος τα βιντεακια θα με κηνυγήσει... αλλά δε θα επαναληφθεί... Εχω ενροπίσει το επόμενο gadget που θα πάρω...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λίγο πριν φύγω απ´ το Ηράκλειο... ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το συμφορουμίτη Saitman, μα πιο πολύ το φίλο (και υποψήφιο συγγενή
![]() Μου άνοιξε το σπίτι του σαν να γνωριζόμασταν δεκαετίες... Φίλε Μηνά σ´ ευχαριστώ για όλα!!! Ααα... ξέχασα... η αδερφή... αστέρι!!!!! Σε μισή ωρίτσα ξεκινώ για Χανιά!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Στάση στο Μπαλί... σε γνωστό στέκι για μηχανόβιους...
![]() ![]() Μηνά ξέρεις εσύ.... |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από μία σύντομη πλην όμως καυτή διαδρομή... (38-40οC).. είμαι πλέον στα Χανιά, όπου θα παραμείνω μέχρι το ερχόμενο Σάββατο βράδυ!!
Ετοιμάζομαι τώρα για μπάνιο... όπου με βλέπω μέσα στη θάλασσα μέχρι τις 9 το βράδυ.. ![]() Κανας Χανιώτης διαθέσιμος για μπάνιο τώρα...??? |
|
|||
|
|||
![]()
οντως σαν διαφημιση του τζωνυ ειναι!η της duracell!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω σε ευχαριστω φιλε Κωστα!μακαρι να σε κανω και γαμπρο!το σπιτι μου ειναι παντα ανοικτο σε οσους το σεβονται!και εσυ εισαι απο αυτους!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όλα καλά και μπράβο στον φίλο μας Κώστα, αλλά δεν είναι μικρή η κόρη σου για τα μούτρα του!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 19:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 16:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 21:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 16:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |