![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα παψεις να φωναζεις πια?Δεν θα βγαινει η φωνη σου αυριο... ![]() .Ετοιμοι ειμαστε ο εξοπλισμος απλωμενος στους καναπεδες του σαλονιου και τον καμαρωνουμε...Περιμενουμε να ξημερωσει.![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Για να κοιμουνται οι οδηγοί.... εγώ ειμαι νυχτόβιο πουλί...
|
|
|
|||
|
|||
|
ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Α ξυπνήσατε πουλάκια μου...
Καλημέρα και καλό μας ταξείδι... |
|
|
|||
|
|||
|
Ειμαστε πρωινοι τύποι αλλα εσυ τη δουλεια έχεις τέτοια ώρα;;;;
. Καλημερα Χριστο.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Έχω και ένα ραντεβού στα διόδια της Αττικής. Θα πάω να γεμίσω βενζίνη και θα μπω από τα διόδια της Κηφισίας. Οπότε το ραντεβού ΜΕΣΑ από τα διόδια της Εθνικής, στο 'φίλτρο' της Αττικής οδού. Αυτά τα ωραία καραγκιοζάκια, που τα βρίσκεις…???
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα κατεβαζω απο το w.w.w αλλα τωρα μιλάω απο το κινητό ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Αντε να σηκωνόμαστεεε....
|
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και δεν καταφερα να κοιμηθώ
![]() ![]() και τέτοια ώρα δε λέει να πέσω ...μήπως να ερχόμουν και εγώ;;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
καλά να περάσετε φιλαράκια!!!
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| Καφεδάκι Κυριακή 28-2-10 στο Πόρτο Γερμενό | Mariosg | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 9 | 01-03-2010 21:15 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 22 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 78 | 23-11-2009 03:27 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 15 Νοεμβρίου '09 !!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 53 | 16-11-2009 04:39 |
| Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Κυριακή 8 Νοεμβρίου '09 !!! | kostasvar | Μια καλημέρα είναι αυτή | 28 | 09-11-2009 01:24 |