![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Ήρθε και η ώρα για το κόψιμο της τούρτας προς τιμή του Gs Forum ![]() ![]() ![]() Αμέσως μετά αρχίζει το γλέντι με μπόλικο χορό και το ρακί να ρέει άφθονο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολλα μπραβο στην ομορφη παρεα!!!
![]() ![]() Ευτυχαρε θα το πω κι εγω... εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!! Last edited by jmar; 09-09-2011 at 00:11. |
|
|||
|
|||
![]() Η όμορφη αυτή βραδιά τελειώνει με τους πιο τολμηρούς να συνεχίζουν πίνοντας ρακί και ζουμί από αλανιάρη πετεινό εντός της πισίνας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντα με το καλό παιδιά να σμίγουμε Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας Ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Τάκη τον Γιάννη την Χούλα τον Βασίλη και φυσικά την οικογένεια μου για την βοήθεια που προσέφεραν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μάζωξη. |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε Ευτυχάρα, τι ωραίο που μας το θύμισες!! Είχαμε περάσει φανταστικά εκείνο το βράδυ! Να μπορούμε πάντα να ξεφαντώνουμε έτσι!
![]() Το δε κρεβάτι των φιλοξενούμενων έχω να δηλώσω πως ήταν πολύ άνετο! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πολύ ωραία βραδια !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Μπράβο βρε Γιάνναααααααααα ... "ζωγράφισες" πάλι ...
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Από τις ομορφότερες βραδιές στο FORUM !!!
Θα έρθουν και άλλες όμως ... έτσι φιλαράκια ? Ευτύχη είσαι τεράστιος φίλε !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σίγουρα θα έχουμε και συνέχεια από τέτοιες εκδηλώσεις
Φώτο από την συνέχεια του ταξιδιού στην Λεβεντογέννα μόλις βρεθεί χρόνος λίαν συντόμος... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αναρωτιόταν το καημένο: Ήντα θ' απογίνω εγώ άμα δεν τους φτάσουν τα ψητά; ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 07:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 12:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 21:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 19:40 |