![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα ότι και να πω εγώ θα είναι τετριμένω αφού όλοι οι προλαλήσαντες τα έχουν πεί όλα.
Τελικά είμαστε μια καταπληκτική παρέα. Πόλλά BRAVO στα παιδιά που οργάνωσαν την εκδήλωση αυτοί. Μέχρι τωρα ήξερα ότι οι Κεφαλλονήτες είχαν την φήμη των τρελών...αλλά τελικά ο τρελός ο Κρητικός (Gazi) μας τρέλανε όλους με την κίνησή του. Όσο για τα παιδιά της ΦΙΛΠΑ ελπίζω να μπορέσουμε να τους ανταποδώσουμε την φιλοξενεία και βοήθειά τους. |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά και του χρόνου να περνάμε όλοι καλά...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άψογη πίτα.Μπράβο σε όλους τους διοργανωτές και ευχαριστούμε για όλα!
|
|
|||
|
|||
![]()
ενα μεγαλο ευχαριστω και απο μενα στους διοργανωτες και σε ολα τα μελη του φορουμ και τις παρεες τους και στα παιδια απο το ναυπλιο!!!!
εισαστε ολοι εκπληκτικοι !!! χαρηκα που ειχα την ευκαιρια να γνωριστουμε απο κοντα και επιφυλασσομαι για ακομα περισσοτερες εκδρομες και συναντησεις!!!! η κρητη ειναι μαζι σας και θα ειμαστε παρεα σε αυτο το ταξιδι οπου η αγαπη για τη μοτοσυκλετα μας συνδεει.... να ειστε ολοι καλα παντα ορθιοι και εις το επανειδην!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Τα συγχαρητήρια μου σε όλα τα παιδιά που συνέβαλαν στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, διαθέτοντας απο τον προσωπικό τους χρόνο για να βρεθούμε 270 + !!!! άτομα σε ένα χώρο σαν και αυτόν.
(Ελπίζω να κατάφεραν να φάνε και κάτι...) Όσον αφορά το Ξενοδοχείο πάντως ήταν πολύ καλή επιλογή, μιας και ήταν και σχεδόν κεντρο. Πάντως αν κρίνω απο την φωτό που έχει βάλει ο skippybi μάλλον εγώ πρέπει να ήμουν και λίγο άτυχος στο δωμάτιο... Εγώ έβλεπα τον εσωτερικό διάκοσμο !!! Δεν με πειράζει καθόλου (για να μήν παρεξηγηθώ) άλλωστε το ξενοδοχείο στην περίπτωσή μας είναι μόνο για ύπνο !!! Και πάλι ευχαριστώ για την παρέα παιδιά !!! Να είστε καλά. ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Ευτυχώς κατάφερα να φέρω και μία φορά την γυναίκα μου για να δεί με τα μάτια της την καλή παρέα ! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν προλάβαμε να γυρίσουμε σπίτι μας στην Αθήνα (εγώ αναχωρώ σήμερα το βράδυ για Χανιά)και οι απαντήσεις για τα καλύτερα της διοργάνωσης δίνουν και πέρνουν!
Δεν θα πώ και εγώ τίποτα το διαφορετικό....... Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που έτρεξαν τόσο μα τόσο πολύ για να περάσουμε εμείς καλά! Και του χρόνου με υγεία,να ξαναμαζευτούμε!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Όλα καλά,και του χρόνου πάντα με υγεία!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Η φωτό ήταν τραβηγμένη λίγα μέτρα ψηλότερα και εκατοντάδες μακρύτερα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κι εμείς στο 321, την ίδια θέα είχαμε ...... με τον Παντελή .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε όλους τους προηγούμενους που ευχαριστήσαμε,
να προσθέσουμε και τον Γιώργο Black_Shadow, που δεν έβαλε κ**** στο κάθισμα, γυρίζοντας γύρω-γύρω, με την κάμερα στο χέρι, απαθανατίζοντας όλες τις ωραίες στιγμές ...... ![]() .
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
H Δημοτική Αστυνομία του Δ.Α. κόβει κλήσεις και για την διέλευση πεζοδρόμων! | Arkas | Χρήσιμα | 9 | 07-02-2010 13:57 |
Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 21:07 |
Το νέο Ζ 1000 του 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Άλλες εταιρίες | 5 | 16-12-2009 16:46 |
113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 13:29 |