![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου καλημέρα! Μου έτυχε ένα περιστατικό κατά την διάρκεια της παραμονής μου στην Μπρατισλάβα που αξίζει να το αναφέρω. Στην επιστροφή μου στο ξενοδοχείο μετά από μια βόλτα στην πόλη, συνάντησα έναν Άγγλο έξω από το ξενοδοχείο, τον Adrian, με την μοτό του.
![]() Αφού συστηθήκαμε, μου είπε πως κάνει ένα ταξίδι, που ξεκίνησε από το Cardiff της Αγγλίας, κάνει έναν γύρο στην Ευρώπη, κ καταλήγει πάλι στο Cardiff. Μου είπε ότι κάνει αυτό το ταξίδι πρός όφελος μικρών άρρωστων παιδιών. Ανεπάγγελτος, έχει χρόνια να δουλέψει, κάνει αυτό το ταξίδι χωρίς χορηγούς, χωρίς να έχει χρήματα, σταματάει σε ξενοδοχεία, βενζινάδικα, εστιατόρια, κ αφού τους εξηγεί τον λόγο του ταξιδιού του, ζητάει δωρεάν διαμονή, φαγητό ή βενζίνη. Μου είπε ότι στην πίσω βαλίτσα της μοτό είχε δώρα για τα μικρά παιδιά στα νοσοκομεία που επισκεπτόταν.... Μου επίσης ότι κατά την διαδρομή του, μπήκε στην Πράγα για μισή ώρα, έβγαλε φωτό κι έφυγε... Με άφησε με την απορία άν επισκέφτηκε κάποιο νοσοκομείο εκεί. Στην Μπρατισλάβα έφτασε αργά το απόγευμα κ θα έφευγε νωρίς-νωρίς το επόμενο πρωί. Επίσκεψη στο νοσοκομείο? Με ρωτούσε άν έχω επισκεφτεί την Κροατία (πράγμα που έχω κάνει), κ ήθελε να μάθει για κάποιες λίμνες που είναι σε διαφορετικά επίπεδα για να τις επισκεφτεί... Μου έδωσε κ την κάρτα που έχει τυπώσει γι'αυτό το ταξίδι, η οποία έχει κ την ιστοσελίδα του www.charityride.eu . Μου φάνηκε πολύ μούφα η όλη ιστορία βρέ παιδιά.... Jefe Last edited by Jefe; 20-07-2010 at 09:57. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() τι αλλο θα ακουσουμε..... |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα μου βρωμαει!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
βρε μηπως ηταν και Ελληνας ?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ηθελα να το πω αλλα φοβηθηκα μηπως με παραξηγησουν!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
θαναση δε πιστευω να σε <<δαγκωσε>>!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ούτε κατά διάννοια, δεν μου πέρασε από το μυαλό.... Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα πράγμα που μου έκανε άσχημη εντύπωση, ήταν ότι ενώ όλοι οι μοτοσυκλετιστές ( κ ήταν πάρα πολλοί ) χαιρετούσαν, οι χαρλεάδες, δεν κουνούσαν βλέφαρο.... Οδηγούσαν, σαν να μην έβλεπαν άλλες μοτό. Μπορώ να πώ ότι μου κακοφάνηκε! Όχι ότι με πήραν κ τα κλάματα, αλλά ήταν αυτό που είπα κ στην αρχή, ότι μου έκανε άσχημη εντύπωση!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Η εμπειρία που έχω να καταθέσω παντως είναι οτι στο πρώτο μου ταξίδι με την παλιά μου f650 στην Πάργα, σε όλο τον δρόμο με κοιτούσαν "καπως" οι "γρήγοροι" με τα fazer και οι "άνετοι" με τα varadero και τα GT. Εγώ πάντως ένιωθα μεγάλη χαρά που τους επαιζα τα φώτα και σήκωνα χέρι είτε ήταν στο απέναντι είτε στο δικό μου ρεύμα.
Μια παρέα με καμια 25αριά χάρλευ, που πέρασε απο το απέναντι ρεύμα με χαιρετήσαν όλοι. Ως και οι συνεπιβάτες. Last edited by pantam; 21-07-2010 at 23:50. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Riding Nordkapp in winter | Michael Chatzilias | Διάφορα | 14 | 06-04-2010 08:47 |
Ημερολόγιο αγώνων ΟΜΕ 2010 (οριστικό) | kostasvar | Αγώνες | 2 | 17-02-2010 12:21 |
Ημερολόγιο μοτοσυκλέτας | soter3gm | Πλοήγηση - Hardware και Software | 5 | 23-11-2009 10:57 |
Nordkapp | NikosGus | Ταξίδια στο εξωτερικό | 34 | 27-07-2009 21:35 |
το Ημερολόγιο του Καθημερινού Ακτιβιστή | skippybi | Περιβάλλον | 4 | 28-01-2009 00:57 |