![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Παιδί του λαού σου λέω.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
*Του Ντινόπουλου θα του φταίνε τα αμορτισέρ (θα θέλει wilbers για να το φορτώνει στο τρέιλερ)
*Του Θανασάκη δεν θα του φταίει τπτ |
|
|
|||
|
|||
|
Ρόμπες μας κάνατε (...αν και οι δυο μας, στηθήκαμε για να μας βγάλετε
)Δε μασάμε όμως γιατί εμείς δε ντρεπόμαστε να βγάλουμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας ![]() Το event άψογα οργανωμένο, στον καλύτερο δυνατό χώρο, με πλούσια δώρα, διάθεση από όλους για το καλύτερο, γενικώς μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση. (αααα και το μαλλί της γριάς ά π α ι χ τ ο ).O Chris έδωσε ρέστα, στα δύο show του αλλά και στο χώμα με τη μηχανή του Staga!!! Και το Forum, όπως πάντα δύναμη! Όλος ο κόσμος στο stand του GS Forum! Και του χρόνου, να 'μαστε καλά! Last edited by moby_gr; 16-10-2011 at 21:29. |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γύρισα πριν καμιά ώρα..Ίσως και περισσότερο..Δεν θυμάμαι, πάγωσε ο εγκέφαλος πάγωσε και ο χρόνος..Πολύ ωραία η εκδήλωση..Μπράβο στους διοργανωτές αλλά μεγαλύτερο μπράβο και στο forum μας το οποίο ξεχώριζε,πολύ οργανωμένα όλα και ευχαριστώ και προσωπικά όποιον βοήθησε για να υπάρξει περίπτερο,τραπέζι τέντα για να αφήσουμε τα πράγματά μας και να περιηγηθούμε.Πολλά τα μέλη που έδωσαν το παρόν παρ'ολο που είχαμε κακοκαιρία.Είδα φίλους,περάσαμε όλη μέρα μαζί,γνώρισα και άλλους..Κορυφή όλων? (η παλιοκαιρία την ώρα που φύγαμε που δεν άφηνε τον φίλο μου τον Sliv να οδηγήσει)(γίναμε βάτραχοι απόψε) Κορυφή λοιπόν όλων κατ'εμέ ήταν οι φίλοι που πήραν μέρος στην επίδειξη δεξιοτεχνίας..Και του χρόνου με υγεία..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πού ήσουν ρε φίλε?Δεν σας πέτυχα πουθενά. |
|
|
|||
|
|||
|
Και μερικές φωτογραφίες από μέλη του φόρουμ...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλαράκια πραγματικά πέρασα πολύ όμορφα σήμερα, είδα και κόσμο που είχα καιρό να δω και χάρηκα διπλά, Να είστε όλοι καλά και ειδικά όσοι τρέξανε και αφιέρωσαν χρόνο για να είναι άλλη μία φορά το φόρουμ μπροστά. Ψάρωσε και ο φίλος μου που ήρθε μαζί και μου λέει καλά όλοι γνωρίζεστε ; |
|
|
|||
|
|||
|
Φίλος, εξ ίσου αλήτης με μένα, όταν την είχε πρωτογνωρίσει με ρώτησε: 'Έτσι την πήρες ή την έκανες'...? Αλλά και εγώ... κορώνα μου.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ημέρα Αγάπης του GS Forum No2 (15 Μαΐου 2011) | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 211 | 02-06-2011 14:19 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του και στη Βόρεια Ελλάδα στις 5-6-7/3/2011 | Sakis | "Το ... κοπή τη πίττα" | 415 | 14-03-2011 17:07 |
| GS Forum πίτα, 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 Φωτό Βίντεο | gepol | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 171 | 25-02-2011 21:52 |